s!mpL3 LAN Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
599 TOPLAM İNDİRME
0.43 MB DOSYA BOYUTU

Yerel ağ yani LAN üzerinden diğer kullanıcılarla kolayca mesajlaşmak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

S!mpL3 LAN Messenger programı, her ne kadar biraz ilginç bir ada sahip olsa da sahip olmak isteyebileceğiniz mesajlaşma programları arasında yer alıyor. Zira yerel ağ üzerindeki bilgisayarlar arasında kolayca bir sohbet ağı kurmanıza yarayan program sayesinde diğer kullanıcılarla internet bağlantınız olmasa bile direkt olarak ağ üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz.

Programın çalışmak için herhangi bir sunucuya ihtiyaç duymaması ve tek ihtiyacının konuşmak isteyen diğer kullanıcılarda açık durması olduğu için zahmetli kurulum ve konfigürasyon seçeneklerine de gerek kalmıyor. Dolayısıyla gelişmiş ve karmaşık mesajlaşma uygulamaları yerine ücretsiz ve kolay kullanımlı bir alternatif haline gelebiliyor.

Kullanıcıların kişisel gizliliklerinin korunabilmesi için tüm sohbetler şifreli bir şekilde gönderiliyorlar ve dolayısıyla ağ üzerindeki diğer kullanıcılar iki kişi arasındaki sohbeti göremiyorlar. Elbette çalışmak için bir yerel ağa yani LAN ağına ihtiyaç duyması nedeniyle yerel ağdaki bağlantı sorunları programın çalışmasını direkt olarak etkileyecektir.

Programı açan kullanıcıların kişi listenizde belirmesi ile birlikte direkt onlara mesaj gönderebilir hale geliyorsunuz ancak maalesef programda bunun haricinde gelişmiş yetenekler yer almıyor ve bilhassa acil durum mesajlaşmalarında kullanılabileceğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TSR LAN Messenger

    Yerel ağınızda bulunan bilgisayarlar ve kullanıcılar ile mesajlaşma ihtiyaçlarınızı bu programla karşılayabilirsiniz.
  • Softros LAN Messenger

    Softros LAN Messenger, kullanıcıların yerel ağ üzerinde mesajlaşabilecekleri güvenilir bir mesajlaşma programıdır.
  • Messenger Reviver

    Messenger Reviver ile Microsoft Live Messenger yerine Skype'a geçiş yapmış olsanız bile, Windows Live Messenger kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Tor Messenger

    Tor Messenger gizliliğinizi ön planda tutan bir anlık mesajlaşma yazılımıdır
  • Remo Messenger

    Remo Messenger programıyla Facebook arkadaşlarınızla ücretsiz olarak ayrı bir program üzerinden sohbet edebilirsiniz.
  • BiP Messenger

    BiP Messenger ile masaüstü PC'nizden görüntülü sohbet edin, mesajlaşın. BiP Masaüstü uygulaması Windows bilgisayarlara ücretsiz indirilebilir.
  • Messenger Plus! Live

    Windows Live Messenger 2009 (MSN 9) uyumlu Messenger Live! Plus'ın son sürümü; çoklu pencere açma, renkli isim yazmak, konuşma gizleme vb. kullanışlı ek özellikler, eğlenceli iletişim, yeni animasyonlar ve kişiselleştirme seçenekleri sağl