Sms Contact Kaydet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
358 TOPLAM İNDİRME

Sms Contact Kaydet, Android telefonlarınız üzerinde kişi listenize eklemek istediğiniz kişileri sizin yerinize kolayca kaydetmeye yarayan oldukça faydalı bir uygulamadır.

Sms Contact Kaydet, Android telefonunuza gelen ''KAYDET AD SOYAD'' formatlı tüm mesajları gönderen kişileri otomatik olarak kişi listenize ekleyen faydalı ve kolaylık sağlayan bir uygulamadır.

Arkadaşlarınız ve yeni tanıştığınız kişileri ile telefonda konuşurken birbirinizi eklemek isterseniz arkadaşınıza ''Kaydet ad soyad'' olarak mesaj atması söyleyerek bu işi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Kontakt listenize kişi ekleme işlemlerinizi kolaylaştırabilecek olan uygulama sayesinde, kişi ekleme işlemlerinizin bir kısmı son bulacak. Yeni eklemek istediğiniz kişilere sadece atması gereken mesaj formatını söylemeniz yeterlidir. Gerisini uygulama sizin yerinize otomatik olarak yapabilir.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamayı hemen indirerek deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contact Lock

    Contact Lock ile rehberinizi şifreleyerek koruyabilirsiniz.
  • The Last Contact

    The Last Contact, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Contact Lenses Time

    Contact Lenses Time, lens kullananların lens değişim sürelerini takip ederek vakti geldiğinde haber veren yararlı bir Android sağlık uygulaması.
  • UberSync Facebook Contact Sync

    UberSync Facebook Contact Sync, rehberinizde bulunan kişilerin resimlerini Facebook üzerinden çekerek hepsinin resimlerinin olmasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Ready Contact List

    Ready Contact List, Android mobil cihazlarınız üzerindeki standart rehber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz çok daha kullanışlı ve pratik bir Android uygulamasıdır.
  • Contact Photo

    WhatsApp kişilerinizin profil fotoğrafını, rehberdeki kişi resimleri olarak ayarlayabilirsiniz.
  • Battlevoid: First Contact

    Uzayın derinliklerinde gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • AQ First Contact

    Uzay boşluğunda nefes kesen filo savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.