Snake King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Snake King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir snake oyunudur.

Snake King, telefon tarihinin kült oyunlarından Snake'in modern bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerimizden oynayabileceğimiz oyunda, tamamen parmaklarımızı kullanarak ekrandaki yön tuşlarıyla Snake macerasının içine yeniden atılıyoruz. Her yaştan insanın keyifle oynayabileceği bu oyunu dilerseniz tekrardan hatırlayalım.

Snake'in akıllı telefon öncesi dönemi hatırlayanlarda çok özel bir yeri vardır. Birçoğumuzun şimdinin antika diye tabir edilen telefonlarında uzun saatler geçirdiği ve telefonda oyun denince akla gelen ilk isim olan Snake ile gerçekten ayrı bir bağı var. İçinde yaşadığımız dönemin akıllı telefonlarında eminim o tadı yakalayamayan pek çok kullanıcı bulunuyordur. Olsun, bu keyfi yeniden yaşamak gerçekten paha biçilemez.

Snake King tamamen ellerimizi kullanarak, ekrandaki yön tuşlarıyla kontrolü sağladığımız bir beceri oyunu. Bildiğimiz Snake'in aynısı fakat devir akıllı telefon devri olunca bazı mekanikler ister istemez gelişmek, değişmek zorunda. Bu oyunda da çeşitli modlar bulunuyor. Çok oyunculu olması da önemli bir artısı. Dilerseniz klasik modda oynayın, dilerseniz arcade modunda Snake'in keyfini sürün. Bu tamamen size kalmış.

Nostaljik bir deneyim yaşamak isterseniz ücretsiz olarak bu oyunu indirebilirsiniz. Özellikle 3310 devrini yaşayamayanlara ve yeniden bu zevki tatmak isteyenlere mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake Rewind

    Snake Rewind, klasik Snake oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Snake '97

    Klasik Snake oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonu
  • Snake Off

    Snake Off, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online yılan oyunu.
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Snake Game

    Snake Game, klasik yılan oyununu oynamayı özleyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android yılan oyunu.
  • Snake Towers

    Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.