Snake Rewind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
572 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Snake Rewind, klasik Snake oyununun yenilenmiş versiyonudur

Snake Rewind 90'lı yılların en çok oynanan mobil oyunu olan klasik Snake oyununun yenilenmiş ve günümüz mobil cihazları ile uyumlu hale getirilmiş versiyonudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerimize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğimiz bu yenilenmiş Snake oyunu ya da yılan oyunu ilk olarak 1997 yılında Nokia 3110, 3210 ve 3310 gibi telefonlarda karşımıza çıkmışltı. Taneli Armanto tarafından geliştirilen Snake oyunu bir salgın gibi yayılarak milyonlarca Nokia kullanıcısı tarafından oynanmıştı. Kısa sürede bağımlılık yapan oyunda arkadaşlar arasında tatlı rekabetler yaşanmış, herkes birbirinin rekorunu kırmak için mücadele etmişti.

İşte bu eğlence ve heyecan Snake Rewind ile Android cihazlarımıza taşınıyor. Snake Rewind yenilenmiş grafiklere ve küçük oynanış eklentilerine sahip. Oyunda yine çubuk şeklindeki bir yılanı yöneterek noktaları yemeye çalışıyoruz. Artık karşımızda sadece noktalar yok, çeşitli özel meyveler bize geçici güçlendirmeler ve değişiklikler sunuyor. Noktaları yedikçe yılanımız daha çok uzuyor ve bir süre sonra onu yönlendirmemiz güçleşiyor. Bu nedenle daha dikkatli hareket etmemiz gerekiyor.

Snake Rewind'da yılanımızı kontrol etmek için ekranın aşağısına, yukarısına, sağına veya soluna dokunuyoruz. Oyuna ilk başladığınızda kontrol yapısını keşfetmek biraz güç olabiliyor; fakat kısa sürede kontrollere alışılıyor. Snake Rewind ile yine bizi bağımlılık yapıcı bir oyun deneyimi beklemekte.

Snake Rewind

Can Erdil Şentürk

Snake Rewind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
46.7 MB DOSYA BOYUTU

Snake Rewind klasik Snake oyununun günümüz mobil cihazlarına uyarlanmış halidir

Snake Rewind eğer 90'lı yıllarda bir Nokia telefon kullandıysanız yakından tanıyacağınız Snake oyununu günümüzün mobil cihazlarına taşıyan yenilenmiş yılan oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Snake Rewind, ilk olarak 1997 yılında yayınlanmış olan ve Nokia 3310 gibi telefonlarlar ile özdeşleşen klasik Snake oyununun günümüz teknolojisi kullanılarak geliştirilmiş hali olarak tanımlanabilir. Bu yenilenmiş Snake oyununda da yine ilk oyunun geliştiricisi Taneli Armanto'nun imzası bulunmakta.

Hatırlanacağı üzere Snake oynayarak saatlerce Nokia telefonlarımızın başına kilitlenirdik. Bağımlılık yapan oyun bize arkadaşlarımızla ve ailemizle tatlı rekabetler yaşama imkanı da vermişti. Oyunda en yüksek puanı yakalamak oldukça zordu; bu nedenle puanlarımızı başkalarıyla karşılaştırmak büyük keyif verirdi. İşte bu heyecanı ve eğlenceyi Snake Rewind ile yeni nesil akıllı telefon ve tabletlerinizde yaşayabileceksiniz.

Snake Rewind'da yine çubuk şeklinde bir yılanı yöneterek onu nokta şeklindeki yemeklere yönlendirmeye çalışıyoruz. Noktaları yedikçe yılanımız uzuyor ve bir süre sonra ekrana zor sığmaya başlıyor. Bu nedenle daha dikkatli bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Yılanımızı yönlendirmek için ekranın sağına, soluna, aşağısına veya yukarısına dokunuyoruz.

Snake Rewind'da çeşitli özel meyveler bize geçici avantajlar ve sürpriz değişiklikler kazandırmakta. Bunun haricinde oyun hemen hemen klasik versiyonuyla aynı.

Can Erdil Şentürk

Snake Rewind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Snake Rewind yenilenmiş Snake oyunudur

Snake Rewind bir dönemlerin efsane oyunu olan Snake'i günümüzün akıllı telefon ve tabletlerinde oynamamızı mümkün kılan yılan oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu Snake oyunu 1997 yılında Taneli Armantı tarafından geliştirilen klasik Snake oyunu üzerinde küçük değişiklikler yaparak oyunu yeniliyor. Snake Rewind'da daha güzel görünen graifkler ve oynanışı renklendiren bonuslar bekliyor. Ayrıca oyunda takıldığımız yerden devam edebilme imkanına da sahibiz.

Nokia 3310 gibi telefonlarla özdeşleşen klasik Snake oyunu nedeniyle saatlerce Nokia telefonlarımızı elimizden bırakamamıştık. Oyunun zor yapısı nedeniyle kazandığımız yüksek puanları arkadaşlarımızla ve ailemizle kıyaslamak büyük bir eğlenceydi. Snake Rewind'da bu eğlenceyi tekrar güncel mobil cihazlarımıza taşıyor. Oyunda yine çubuk şeklinde bir yılanı yönetiyoruz ve noktaları yiyerek büyümeye çalışıyoruz. Ayrıca oyunda yiyeceğimiz çeşitli meyveler sürpriz değişiklikler ve avantajlar kazandırabiliyor.

Snake Rewind'da yılanı yönetmek için ekranın yukarısına, aşağısına, sağına veya soluna dokunmamız yeterli. Oyunun grafiklerinde küçük değişiklikler olsa da Snake Rewind orijinal Snake oyunundaki eğlenceyi tekrar yaşatmayı başarıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snake King

    Snake King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir snake oyunudur.
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • Snake '97

    Klasik Snake oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonu
  • Snake Off

    Snake Off, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online yılan oyunu.
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.
  • Snake Game

    Snake Game, klasik yılan oyununu oynamayı özleyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android yılan oyunu.
  • Snake Towers

    Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.