Snake Towers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Snake Towers, bilinen ilk mobil oyunlardan biri olan yılan oyununun güncellenmiş bir hali olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Snake Towers mobil oyunu, bir mobil oyun klasiği olan yılan oyununun günümüz şartlarına uyarlanarak renklendirilmiş bir versiyonu olan keyifli bir beceri oyunudur.

Mobil oyun dünyasının atası olarak kabul edilen klasik yılan oyunundan fazlasıyla esinlenen Snake Towers, günümüz teknolojisiyle yoğrulup tekrar gün yüzüne çıktı. Ancak oynanıştaki mantık yine aynı; altınları topladıkça yılan uzuyor ve kendisine ayrılan platformda hareket alanı giderek daralıyor.

Snake Towers’da oyuna biraz da kurgu katılmış. Kontrol ettiğimiz yılan evrenin en uzun kulesinin tepesinde yaşıyor. Ayrıca lanetli olan kulelerde bazı tuzaklar da mevcut. Örneğin; yılana verdiğimiz komutlar bir anda tersine dönebilir. Yani sağa doğru yöneltmek istediğinizde yılan sola gidebilir. Ayrıca oyunda ilerledikçe bazı geliştirmeler de edinebilirsiniz. Bir mobil oyun klasiği Snake Towers mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Snake Towers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Snake Towers, mobil oyun platformunda klasikleşen yılan oyununun güncel bir versiyonu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen Snake Towers, mobil oyun platformunun babası olarak kabul gören yılan oyununun benzeri bir tür mobil beceri oyunudur.

Snake Towers oyununda klasik yılan oyunundan farklı olarak görsel detaylardan bahsedebiliriz. Oyun günümüz teknolojik şartlarında başarıyla renklendirilmiş. Ayrıca oyuna biraz da kurgu katılmış. Bu kurguya göre yılan evrenin en uzun kulesinin zirvesinde yaşıyor. Bu kulelerin de lanetli olduğu belirtilmiş ve oyun esnasında bu lanet birdenbire kendini gösteriyor. Örneğin; ters yön büyüsüyle yılana verdiğimiz komutlar ters tepebilir. Siz yılanı sağa çevirdiğinizde o sola dönebilir.

Yani bir yandan altınları topladıkça uzayan yılanı çarpmadan yönlendirmek zorundayken bir yandan da lanetli tuzaklarla başa çıkmanız gerekecek. Alan daraldıkça daha hızlı komutlar vermek zorunda olduğunuzu hatırlatalım. Sıkılmadan oynayacağınız Snake Towers mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak mobil cihazlarınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hairy Towers

    Zevkli zamalar sunan bir beceri oyunu
  • Snake King

    Snake King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir snake oyunudur.
  • Snake Rewind

    Snake Rewind, klasik Snake oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Killer Snake Lite

    Killer Snake Lite bol adrenalin dolu bir Android oyunudur
  • Snake '97

    Klasik Snake oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonu
  • Snake Off

    Snake Off, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online yılan oyunu.
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.