Snakes And Apples

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Snakes And Apples, yüksek kalitede grafikleri ve eğlenceli ses efektleriyle dikkat çeken yılan oyunudur.

Snakes And Apples, eski Nokia telefonlarda bulunan ve yıllar geçmesine rağmen unutulmayan yılan oyunundan esinlenerek hazırlanmış bulmaca türünde bir oyundur.

Her yaştan kullanıcıya hitap eden yeni nesil yılan oyunu Snakes And Apples oyununda yılanı yönlendirerek numaralandırılmış elmaları birer birer toplamak. Tabii ki bu, göründüğü kadar kolay değil. Yolunuza çıkan elmaları belirtilen sırada yemeniz ve oldukça dar olan alanda hiçbir boş yer bırakmamanız gerekiyor.

Doğadan seslerle ve yüksek kalitede grafikleriyle oynarken eğlenebileceğiniz bulmaca oyununda iki farklı oyun modu yer alıyor. Oyunu tek başınıza oynayabildiğiniz gibi, arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz.

Sevimli görünen bir yılanı yönlendirdiğiniz oyunun giriş ekranı da oldukça sade tutulmuş. Oynat simgesine dokunarak heme eğlenceli dakikalar yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Kontroller ve oyun modu ve ayarlar seçeneklerine de tek dokunuşla ulaşmanız mümkün.

Magma Mobile tarafından geliştirilen Snakes And Apples oyununda bölüm sayısı da oldukça doyurucu. Yeraltı geçitlerinin ve işinizi kolaylaştıran nesnelerin yer aldığı oyunda geçmeniz gereken yüzlerce bölüm sizleri bekliyor.

Erkan Calp

Snakes And Apples

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
21.5 MB DOSYA BOYUTU

Snakes and Apples, her yaştan kullanıcıya eğlenceli dakikalar yaşatan ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Magma Mobile tarafından ücretsiz olarak sunulan Snakes and Apples, sevimli yılanı yönettiğiniz bir zeka oyunudur. Çocukların yanı sıra yetişkinlere de hitap eden oyun, oldukça eğlenceli.

Snakes and Apples adını taşıyan oyunda temel amacımız, sevimli yılanımızı yönlendirerek alanda beliren elmaları yedirmek.

Yüzlerce seviyenin yer verildiği oyunda bölümleri geçmeniz için yılanın tüm alanı kaplamasını sağlamanız gerekiyor. Bir karenin bile boş kalması durumunda tüm elmaları yeseniz dahi bölümü geçemiyorsunuz ve baştan oynamanız gerekiyor. Her bölümün başlangıcında o bölümde yılanla yapmanız gerekenler belirtiliyor. Ekranda beliren yönergeleri izleyerek bölümü kolayca tamamlayabiliyorsunuz. Geçmekte zorlandığınız bölümlerde ampül simgesine dokunarak ilgili bölümün nasıl bitirildiğini görebiliyorsunuz. Ancak çözüm seçeneğinin saatte bir aktif olduğunu belirteyim.

Renkli grafikleri kadar sesleriyle dikkat çeken Snakes and Apples, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli saatler sunan Türkçe dil destekli bir oyun.

Erkan Calp

Snakes And Apples

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Snakes And Apples, hem çocukların hem de yetişkinlerin oynayabileceği yeni nesil yılan oyunudur.

Snakes And Apples, yılların eskitemediği yılan oyununun yeni nesil cihazlara uyarlanmış sürümüdür. Yüzlerce seviyenin yer aldığı ve size eğlenceli dakikalar yaşatacak zeka oyunu, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor.

Renkli arayüze sahip zeka oyunu Snakes And Apples oyununda temel amacınız, sevimli mi sevimli görünen yılanı yönlendirerek tüm elmaları yemesini sağlamak. Oyunu bir nebze olsun zorlaştıran etmen ise yılanın elmaları doğru sırayla yemesi ve size verilen alanda hiçbir boş alanının kalmaması.

İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz yılan oyununda gerek yeraltı geçitleri gerek nesneler gerekse de ekstra puanlar yardımıyla engelleri daha kolay aşabilir ve bölümü tamamlayabilirsiniz.

Snakes And Apples, basit yılan oyununu yüksek kalitede grafiklerle süsleyerek oynamanıza imkan tanıyan, boş zamanlarınızda yardımınıza koşan ücretsiz ve kesinlikle oynanması gereken bir zeka oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lazy Snakes

    Doğru nişan almalı ve yerinden kıpırdamaya bile üşenen yılanları beslemelisiniz. Lazy Snakes, Google Play'deki yükselişini sürdürüyor.
  • insatiable io snakes

    Solucan savaşlarına katılacağız.
  • Idle Snakes

    Eğlenceli deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Darkness and Flame 4 APK

    Sürükleyici bir bulmaca oyunu olan Darkness and Flame 4 APK kitlesini artırmaya devam ediyor.
  • Dots and Co

    Dots and Co, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Wheel and Balls

    Wheel and Balls tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Beauty and the Beast

    Beauty and the Beast, Disney'in Güzel ve Çirkin filminden uyarladığı bulmaca türünde oyunu.
  • Fire And Water

    Fire And Water, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hem bulmaca hem de macera oyunu olarak öne çıkıyor.