Sniper Ghost Warrior Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
34,736 TOPLAM İNDİRME
0.17 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Ghost Warrior Türkçe Yama, en iyi keskin nişancılık oyunlarından biri olan Sniper Ghost Warrior'u Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanan Türkçe dil paketidir.

Sniper Ghost Warrior Türkçe Yama, popüler ve sevilen keskin nişancı oyunlarından biri olan Sniper Ghost Warrior'u Türkçe oynamanızı sağlayacak dil paketidir.

OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan yama oyunun yüzde 90'ını çevirmiştir. Fakat tam bitmediği için içerisinde bir takım eksiklikler bulunabilir. Güncellenecek olan yama sürümüyle hem oyunun tamamı çevirilmiş olacak hem de içerisinde bulunan sorunlar giderilecek.

Bildiğiniz üzere aksiyon oyunlarının çoğunda karşılıklı oyun içi diyaloglar ve görevler en çok rastladığımız olaylar. Bu tür olaylarda İngilizce bilmiyorsanız, oyunun hikayesindne uzak kalarak size verilen görevleri kalburüstü tamamlamaya ve oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz. Bu şekilde de oynayarak keyif alınsa bile, Türkçe dil desteği ile oynayarak oyunda olup biteni anlamak çok daha büyük keyif verecektir. Oyunu daha önce oynadıysanız Türkçe dil paketini ücretsiz olarak indirip tekrar oynamanızı tavsiye ederim.

Kurulum:

İndirmiş olduğunuz yama kurulum dosyasını çalıştırarak Türkçe yamanın kurulumunu klayca yapabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Elite Türkçe Yama

    Sniper Elite Türkçe Yama, Sniper Elite oyunu için hazırlanmış yüzde 100 Türkçe yama eklentisidir.
  • Prince of Persia Warrior Within Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu yama paketi ile Prince of Persia: Warrior Within ile oyundaki konuşmaları Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Papers Please Türkçe Yama

    Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Gray Matter Türkçe Yama

    Gray Matter Türkçe Yama, heyecanlı bir oynanışa sahip olan Gray Matter oyunu için OyunÇEviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.