Sniper Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
688 TOPLAM İNDİRME

Sniper Hero, keskin nişancı tüfeğinizi alarak canavar istilasının önüne geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.

Sniper Hero, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan dolu keskin nişancılık oyunlarından bir tanesidir.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda şehri istila eden canavarları yok etmeye ve şehri kurtarmaya çalışmalısınız. Şehri adeta talan eden yaratıkları durdurmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Çünkü farkettikleri anda size de saldıracaklardır. Sağ kalarak sürekli canavar öldürmeniz gereken oyunda şehrin kaderi sizin ellerinizde. Keksin nişancı tüfeğiniz ile birlikte canavarları hedef alarak hepsini öldürmeniz gerekiyor.

FPS oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa, Sniper Hero oyununu Android telefon ve tabletlerinize yükleyerek keyfini çıkartabilirsiniz.

Düşük boyutlu basit bir oyun olmasına rağmen grafikleri sizi tatmin edecektir. Ayrıca oyun düşük donanıma sahip bir çok Android cihaz üzerinde rahatlıkla çalıştırılabilir. Eğer yüksek kaliteli grafikler aramıyorsanız bu oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Sniper Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Sniper Hero, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu ve oldukça heyecanlı bir iOS sniper oyunudur.

Sniper Hero, iOS mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur. Sniper ve FPS oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, hedef alma ve vurma da kendinize güveniyorsanız kendinizi Sniper Hero ile sınayabilirsiniz.

Oyunun hikayesi şehiri işgal etmeye başlayan canavarlar ile başlıyor. Canavarlar şehiri işgal etmeye başladığında şehrin tüm kaderi sizin ellerinizde. Canavarlar ile savaşarak onları durdurmaya çalışmalısınız. Fakat bu sandığınız kadar olmayabiliyor. Çünkü canavarlar siz onları vurmadan önce sizi görürlerse size saldırıyorlar.

Oldukça ufak boyutlu bir oyun olan Sniper Hero'nun tahmin edeceğiniz üzere grafikleri beklentilerinizi karşılamayabilir. Fakat düşük grafik kalitesi sayesinde, düşüş donanıma sahip cihazlarınız üzerinde de rahatlıkla çalıştırıp oynayabilirsiniz. FPS oyunları oynamak istiyorsanız ve oyunlarda grafiklere çok önem vermiyorsanız Sniper Hero'yu ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirmenizi ve denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Sniper Survival Hero FPS

    City Sniper Survival Hero FPS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir keskin nişancı oyunudur
  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • Best Sniper Legacy

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • Hitman Sniper APK

    Hitman Sniper APK ile oyunda keskin nişancı Ajan 47 olarak suikastlar düzenliyorsunuz. En iyi keskin nişancı oyunlarından biri.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Desert Sniper Shooting

    Desert Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur