Sniper Shoot 3D: Assault Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME

Sniper Shoot 3D: Assault Zombie Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama altında kalan kalitesiyle pek de dikkat çekemeyen bir zombi avlama oyunu.

Sniper Shoot 3D: Assault Zombie özellikle FPS türü oyunlar oynamaktan keyif alanların denemek isteyebileceği türden bir yapım. Fakat ne yazık ki oyun kendisinden beklediğimiz düzeyde bir kalite sunamıyor.

Öncelikle oyunda karşılaştığımız grafikler ve modellemeler beklentilerimizin epey altında kalıyor. Her ne kadar üç boyutlu ve göz alıcı görsellerle donatıldığı iddia edilse de yapımcıların açıklamalarının ne kadar yanıltıcı olabildiğini bu oyunda açık bir şekilde görebiliyoruz. Sniper Shoot 3D: Assault Zombie’deki temel görevimiz uzun menzilli silahımızı kullanarak zombileri vurmak ve şehri bu illetten kurtarmak.

Aslında oyunun ana konusu da çok orijinal değil. Daha önce bu tarz oyunlarla birçok kez karşılaştık. Fakat yine de orijinallikten uzak konuyu bir kenara bırakıp oyunun sunduklarıyla ilgilendiğimizde ortaya pek de parlak bir tablo çıkmıyor.
Genel olarak vasatı aşamayan Sniper Shoot 3D: Assault Zombie her şeyi göze alıp taze bir FPS zombi avlama oyunu denemek isteyenlerin göz atabileceği bir seçenek. Beklentileriniz çok yüksek değilse oyun sizi bir süre meşgul edebilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Shoot War 3D

    Sniper Shoot War 3D çeşitli hedefleri vurmaya çalıştığımız bir avcılık oyunudur.
  • Zombie Assault: Sniper

    Enfeksiyondan etkilenip yaşayan ölülere dönüşenleri avladığımız oyunda heyecan bir an olsun durmuyor.
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • SAS: Zombie Assault 4

    SAS: Zombie Assault 4 aksiyon dolu ve dinamik bir atmosfer sunan bir zombi avlama oyunudur.
  • Shoot Like Hell: Zombie

    Shoot Like Hell: Zombie, şehrinize saldıran zombileri püskürtmenizi ve onlarla savaşmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Last Hope Sniper - Zombie War

    Last Hope Sniper – Zombie War, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen klasik zombi öldürme temalı bir aksiyon oyunudur.
  • Ghost Sniper : Zombie

    Ghost Sniper : Zombie, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir zombi öldürme oyunudur.