Snooker Live Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Snooker Live Pro, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir online bilardo oyunu.

Snooker Live Pro, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi online bilardo oyunlarından biri. Amerikan Bilardosu’na göre çok daha zor oynanış sunana Snooker’ı mobil platforma başarılı şekilde taşıyan yapımda profesyonel bilardo ustalarıyla bir araya geliyor, turnuvalara katılıyoruz.

Hem görsel hem de oynanış açısından mobildeki en iyi bilardo oyunları arasında olan Snooker Live Pro’da gerçekte olduğu gibi masalar küçük cepli ve geniş, 15 kırmızı top ve puanlı altı renkli top yer alıyor. Rakibimize hamle bırakmadan kurallara göre tüm topları masadan temizlemeye çalışıyoruz.

Snooker oyununu bilmeyenler için de pratik modu içeren yapımda kontrol sistemi de oldukça rahat. İstekanın kontrolünü kaydırarak sağlıyoruz ve hassasiyet sayesinde ince görmemiz gereken pozisyonlar dahi en iyi atışı yapabiliyoruz. Vuruş şiddetini de sağdaki bardan görüyoruz. Topun vuracağımız noktasını ayarlamak için de sağ alttaki topa dokunuyoruz. Sol üstte de vurmamız gereken top beliriyor. Bu noktada Snooker kurallarını bilmiyorsanız bile oyunu rahatlıkla oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

Erkan Calp

Snooker Live Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Snooker Live Pro, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz online bilardo oyunu.

Snooker Live Pro, Amerikan Bilardosu’na göre çok daha zor olan Snooker’ı mobil platforma taşıyan en iyi yapım diyebilirim. Snooker kurallarının birebir uygulandığı ve gerçekte olduğu gibi küçük cepli geniş masaların yer aldığı oyunu gerçek bilardo deneyimi yaşamak isteyen herkese öneririm.

iOS platformunda ücretsiz kategorisinde online bilardo oyunları arasında en iyileri arasında gösterebiliriz Snooker Live Pro’yu. Görseller çoğu bilardo oyununda olduğu gibi üst seviyede ancak asıl oynanış tarafında kalitesini gösteriyor. Gerçek Snooker maçlarının keyfini yaşamamız için kurallardan masalara her şey düşünülmüş.

Sekiz kişiden oluşan turnuvalar, dünya genelinde oyuncularla karşılaştığınız hızlı maçlar, sadece Snooker ustalarının yer aldığı uzman modunun yanı sıra atışlarınızı geliştirmenize yardımcı olan pratik modunu barındıran Snooker Live Pro’da hemen alışabileceğiniz bir kontrol sistemi mevcut. Bilardo oyunlarında çok mühim olan ancak genelde göremediğimiz hassas vuruşlar yapmanızı mümkün kılan sistem de var. İstekayı istediğiniz yöne rahatlıkla çevirebiliyor, istediğiniz şiddette, istediğiniz şekilde, vuruşunuzu yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snooker Stars

    Mobil platformda bilardo oynayacağız.
  • Goal Live Scores

    Goal Live Scores, dünya genelinde oynanan maçlardan anında haberdar olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • Live Hold'em Pro

    Live Hold'em Pro, şık tasarımıyla öne çıkan başarılı ve eğlenceli Android Texas Hold'em Poker oyunlarından bir tanesi.
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • NBA Live Mobile

    NBA Live Mobile mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Live Cycling Manager

    Zevkli ve eğlenceli bir menajerlik oyunu
  • Live Score Addicts

    Live Score Addicts, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir canlı maç sonuçları uygulamasıdır.