Snowboard Party

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
595 TOPLAM İNDİRME
388.2 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party, Ratrod Studio tarafından geliştirilmiş oldukça kaliteli bir kar sörfü oyunu.

Snowboard Party, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz, kaliteli grafik ve müziklere sahip bir kar sörfü (snowboard) oyunu.

İster tek başınıza oynayabileceğiniz isterseniz de çoklu oyuncu modunda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bu snowboard oyunu, Rocky Dağları, Alpler ve Japonya olmak üzere üç farklı yerde yarışma fırsatı sunuyor. Sabahın ilk ışıklarında, gecenin bir vakti demeden yarışlara katılıyor, birbirinden tehlikeli hareketler yaparak rakiplerinizi geride bırakmaya çalışıyorsunuz. Başarı ile tamamladığınız her yarış sonrası kazandığınız puanlarla kayak tahtanızı yenileyebiliyor, yarışçınızın daha başarılı yarışlara imza atmasını sağlayabiliyorsunuz. Oyunda seçebileceğiniz bay ve bayan onlarca kayakçı bulunuyor. Her kayakçının hız, denge, dönü ve hava yeteneği farklı ve bu istatistikler yarış kazandıkça gelişme gösteriyor.

Görsel açıdan bilgisayarımızda oynadığımız oyunlardan çokta farklı olmayan Snowboard Party’nin müzikleri de oldukça kaliteli. Closer, Jack, No Blitz, Paul Spencer, The Pinz ve daha onlarca ismin parçaları eşliğinde kayak yapmak büyük keyif veriyor ve oyundan kısa sürede kopmanızı engelliyor.

Kış sporlarına ilgi duyuyorsanız Snowboard Party kesinlikle oynamanız gereken bir oyun. Harika grafik ve seslerle süslenmiş oyun deneme sürümü olarak gelmiyor; 4,99 TL ödeyerek satın almanız gerekiyor. Ayrıca oyun içerisinde de puan ve özel öğeler gibi satın alımlar bulunuyor.

Erkan Calp

Snowboard Party

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
688 TOPLAM İNDİRME
347 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party, mobil cihazlar için optimize edilmiş yeni nesil 3 boyutlu grafiklere sahip bir snowboard oyunu.

Snowboard Party, birçok kaliteli mobil oyuna imzasını atmış Ratrod Studio tarafından geliştirilen, gerek grafik kalitesiyle gerekse de müzikleri ile öne çıkan bir kar sörfü diğer bir deyişle snowboard oyunu.

Siz de benim gibi kış sporlarına ilgi duyuyorsanız mobil cihazlar için optimize edilmiş göz alıcı 3 boyutlu grafiklere sahip Snowboard Party’yi kesinlikle denemelisiniz. Çevre ve karakter modellemeleri, ışıklandırmalar, müzikler kısacası oyunun kalitesini ortaya çıkaran tüm öğeler o kadar başarılı hazırlanmış ki oyunun bir mobil oyun olduğunu ilk bakışta söylemek gerçekten imkansız. Tabii ki oyun sadece grafik ve ses öğeleri ile öne çıkmıyor. Oynanış açısından da tam puan almayı başarıyor.

Mobilde şimdiye kadar oynadığınız tüm snowboard oyunlarını unutturarak kadar başarılı bir oyun olan Snowboard Party, içerik yönünden de oldukça zengin. Oyunda tercih edebileceğiniz dört farklı oyun modu bulunuyor. Serbest stil, havada, çoklu oyuncu gibi her biri oldukça zevkli oyun seçenekleri arasından seçim yapmak güç. Öte yandan yarışlar aynı mekanda geçmiyor. Bazen kendimizi Alp Dağları’nda, bazen Rocky Dağları’nda, bazen de Japonya’da buluyoruz. Hem oyun seçeneğinin hem de pistin çeşitliliği oyundan kısa sürede bıkmamamızı sağlıyor.

Her biri farklı yeteneklere sahip 11 yarışçının bulunduğu oyunda başarı elde ettikçe puan kazanıyoruz. Bu puanlarla yarışçımızın yeteneklerini (hız, denge, dönüş, hava) geliştirebiliyor, dış görünüşünü değiştirebiliyoruz. Ayrıca gerçek para ile satın alabileceğimiz öğeler de bulunuyor.

Snowboard Party, Android telefon ve tablet kullanıcıları için daha uygun fiyatlı geliyor. 3,91 TL ücret ödeyerek oyunu satın almış oluyorsunuz. Puanınıza puan katmak için, özel öğelerin kilidini açmak için ayrıca satın alma gerçekleştiriyorsunuz.

Erkan Calp

Snowboard Party

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
499 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party, Ratrod Studio imzasını taşıyan yepyeni snowboard oyunu.

Snowboard Party, Ratrod Studio imzasını taşıyan yepyeni snowboard oyunu. iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz, hem görsel hem de oynanış açısından kesinlikle tatmin olacağınız bir yapım.

Snowboard Party ile tanıştığınızda şimdiye kadar mobilde oynadığınız tüm snowboard oyunlarını unutacağınızın garantisini verebilirim. Gerek yarışçıların, gerek pistlerin (Alpler, Rocky Dağları, Japonya’da bulunan 15 farklı pistte yarışıyoruz.) detayları, gerekse de ışıklandırmalar göz alacak kadar başarılı ve bir mobil oyuna göre fazla kaliteli. Mobil cihazlar için özel optimize edilmiş yeni nesil 3 boyutlu grafiklerin yanında zengin oyun seçeneği ile de öne çıkan bir oyun Snowboard Party. Çeşitli zorluklar içeren üç oyun modunun haricinde çoklu oyuncu modu bulunuyor ki -burada dünya genelinde gerçek yarışçılarla yarışma şansı buluyorsunuz- kesinlikle denemelisiniz.

Yüksek boyutlu oyunlar arasında yer alan Snowboard Party’de seçebileceğiniz 11 yarışçı bulunuyor. Her bir yarışçının hikayesi bulunuyor ve yetenekleri farklılık gösteriyor. Kimisi hız konusunda iyi iken, kimisi denge sağlamada başarılı, kimisi de dönüşlerde… Yarışçılarının hem özelliklerini hem de dış görünüşlerini özelleştirebiliyorsunuz.

Snowboard Party Özellikleri:

  • Arkadaşlarınıza ve diğer yarışçılara karşı çevrimiçi oynayabileceğiniz çoklu oyuncu modu
  • Tamamen özelleştirilebilir kontrol sistemi
  • 50’ye yakın püf nokta öğrenme, yüzlerce kombinasyon oluşturma
  • Rocky Dağları, Alpler ve Japonya’da bulunan 15 pistte yarışma
  • Kayak tahtasını, yarışçıyı özelleştirme
  • Yarış sonucunu Twitter’da paylaşma
  • Başarımlarınızı ve liderler tablosunu içeren Game Center
  • Closer, Jack Counteract, No Blitz, Paul Spencer ve daha onlarca ismin müzikleri
  • Puan ve özel öğeler satın alma
  • Çoklu dil desteği (Türkçe yok.)
Erkan Calp

Snowboard Party

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
394 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party, 512 MB bellekli Windows Phone cihazlarla da uyumlu başarılı bir snowboard oyunu.

Snowboard Party, mobil cihazlar için optimize edilmiş yeni nesil 3 boyutlu grafikleri ve özgün müzikleri ile dikkat çeken bir snowboard oyunu.

512 MB bellekli Windows Phone cihazlar için de destek sunan Snowboard Party’nin Windows Phone Mağazası’nda şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli kar sörfü oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gerek kayakçıların gerekse de pistlerin modellemelerinden, ışıklandırmalardan etkilenmemek mümkün değil. Zaten oyunun yapımcısı da tanıdık bir isim: Ratrod Studio. Drift Mania, Skateboard Party, Hockey, Mike V: Skateboard ve daha pek çok popüler mobil oyuna imzasını atan isimden kötü grafiklere sahip bir mobil oyun çıkması zaten düşünülmezdi. Popüler yapımcısının son oyunu Snowboard Party adıyla karşımıza çıkıyor. Windows Phone 8.1 işletim sistemli cihazlarla uyumlu olan oyunun lite yani ücretsiz sürümü bulunmuyor; 4,99 TL ücret karşılığında satın alarak oynamaya başlıyorsunuz.

Rocky Dağları, Alpler ve Japonya’da bulunan 15 kayak pistinde yarışma şansı bulduğumuz oyunda birçok mod bulunuyor. Ne kadar kıvrak olduğumuz ölçen serbest stil yarışlar, dengemizi test eden büyük hava yarışmaları, dünya genelinde gerçek oyuncularla yarıştığımız çoklu oyundu modu dahil onlarca seçeneğimiz var. Tabii ki yarışlar neticesinde kazandığımız puanlar da oluyor ve bunları kayakçımızı özelleştirmek, yetenekleri iyileştirmek için kullanıyoruz.

Mobilde en iyi snowboard deneyimini yaşamak için Snowboard Party kesinlikle en iyi seçim. Fiyatını sonuna kadar hak eden yapımlardan.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snowboard Party 2

    Snowboard Party 2, Ratrod Studios'un popüler snowboard kış sporları oyununun ikincisi.
  • Boarder Zone 1.0

    Snowboard oyunu.
  • iStunt 2

    iStunt 2, 2 boyutlu grafiklere sahip eğlenceli ve bağımlılık yapan bir snowboard oyunu.
  • Alto's Adventure

    Alto's Adventure, dinamik aydınlatma ve hava efektleriyle dikkat çeken minimal görsellere sahip snowboard oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Shuffle Party

    Shuffle Party, diskle oynanan farklı bir bowling oyunu ve Xbox Live desteğiyle geliyor.
  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.