Snuggle Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz yarış oyunudur.

Snuggle Truck, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli, fizik kurallarına dayalı bir yarış oyunudur. Tam olarak yarış kategorisine girmese de aracınızla gidebildiğiniz kadar hızlı gitmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda amacınız aracınızdaki hayvanları olabildiğince hızlı bir şekilde hayvanat bahçesine taşımak. Fakat bu göründüğü kadar kolay değil çünkü yolda pek çok engel, engebe ve tehlike sizi bekliyor. Ayrıca yolda aracınızdaki hayvanları düşürmemeniz gerekiyor.

Oyunun kontrolleri gayet basit. Ekranın sağ tarafına dokunup aracı hızlandırıyor, sol tarafına dokunup yavaşlatıyorsunuz. Araç havadayken düzgün yere inmesi içinse telefonunuzu sağa sola yatırmanız gerekiyor.

Özellikler:

  • Pek çok farklı bölüm.
  • Kendinize bölüm yaratabilme özelliği.
  • Yarattığınız bölümleri paylaşabilme.
  • Yüksek kalite grafikler.
  • Güçlendiriciler.
  • Başarılar.
  • Oyun tarzına göre ödüllendirme sistemi.

Eğlenceli tarzı ve renkli görselleri ile denemeye değer bulduğum Snuggle Truck'ı indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Snuggle Truck

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Snuggle Truck, Hill Climb Racing'in görsel ve oynanabilirlik olarak geliştirilmiş sürümü ve Windows Phone'da en iyiler arasında.

Snuggle Truck, engebeli arazide birbirinden tehlikeli yarışlara katıldığımız klasik araba yarışı oyunlarından oldukça uzak bir yapım ve Windows Phone platformunda da karşımıza çıkıyor. Patlayıcılarla, tuzaklarla, hayvanlarla dolu pistlerde adrenalin patlaması yaşatan oyunda kendi pistlerimizi de yapabiliyoruz.

Arazi yarışı oyunlarının atası Hill Climb Racing, Windows Phone’da da kaliteli ve uzun süreli oynanışta dahi sıkmıyor. Ancak ne yeni arabalar görebiliyoruz ne de farklı pistlerde yarışabiliyoruz. Öte yandan görsel olarak çok geride. Snuggle Truck oynanışın yanında görselliği de önem verenlere hitap ediyor.

Windows Phone platformunda ilginç olarak ücretli karşımıza çıkan Snuggle Truck da benzerleri gibi fizik tabanlı oynanış sunuyor. Kamyonumuzla gerçek hayatta asla yapamayacağımız pek çok şeyi yapabiliyoruz. Bazen dönen platformlardan uçtuğumuz, bazen daracık yerlerden geçtiğimiz, bazen de yeni inşa edilen yapıların üzerinden korkusuzca geçtiğimiz yarış oyununda hız limitini olabildiğince aştığımız serbest stil yarışlara katılabildiğimiz gibi farklı amaçlar taşıyan özel görevleri de tamamlamamız gerekiyor.

Kendi pistimizi yapma veyahut diğer oyuncuların pistlerinde oynama seçeneği sunan oyunun kontrol mekanizmasına baktığımızda benzerlerinden farklı olmadığını görüyoruz. Aracımızı hızlandırmak ve yavaşlatmak için ekranın yan taraflarını kullanıyor, dengeyi sağlamak için de cihazımızı eğiyoruz. Ara sıra aracımızı hızlandıran güçlendiricileri almak için ise özel bir şey yapmamız gerekmiyor.

Tepe, mağara, çöl, orman demeden en zorlu şartlarda kamyonumuzla çılgın yarışlar çıkardığımız Snuggle Truck, Windows Phone’da da aynı kalitede. Tek sorunu ücretli olması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stunt Truck Racing

    Stunt Truck Racing, fizik tabanlı yarış oyunları arasında yer alıyor ve oldukça kaliteli.
  • Toy Truck Rally 3D

    Toy Truck Rally 3D, eğlenceli oyun deneyimi sunan, ücretsiz bir yarış oyunu.
  • Truck Driver 2

    Truck Driver 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunudur.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!
  • Truck Racer

    Truck Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon yarışı oyunudur
  • Jet Truck Racing

    Jet Truck Racing, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir tır yarışı oyunudur.