So Social

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

So Social, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya fenomeni olma oyunudur.

So Social, pek çok kişinin hayali olan sosyal medya fenomeni olmanızı sağlayan eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, tıklama işlemi yaparak beğeni sayımızı artırmaya çalışacak ve sosyal medya fenomenleri arasında rockstar seviyesine yükseleceğiz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle yüklediğiniz andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyunla karşı karşıya olduğunu söylemek istiyorum. Zira oyunu incelerken bile hala açık tutuyorum ve elimden bırakamıyorum. Hele bir de tıklama oyunlarını seviyorsanız So Social size ilaç gibi gelecektir. 

So Social'da ilk önce bir karakter ve nick belirmeleniz gerekiyor. Daha sonra oyuna başlıyorsunuz. İlk olarak bir selfie postu atarak oyunda ilerliyoruz ve orta üst kısımda bulunan like sayımız arttıkça yeni alanları yükseltebiliyoruz. Sırasıyla yemek fotoğrafları, gifler, önemli hashtag'ler, motivasyon artırıcı alıntılar, komikli videolar ve daha fazlasının kilidini açarak like sayımızı elimizden geldiğince artırmalıyız. Yorumlar ve çeşitli yükseltmelerle kazancımızı iki katına çıkarmayı da unutmayalım.

Son derece başarılı bir oyun olan So Social'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

So Social

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
34.2 MB DOSYA BOYUTU

So Social, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya fenomeni olma oyunudur.

So Social, oynarken bağımlısı olacağınız bir simülasyon oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, sosyal medyadan göndereceğiniz iletiler, fotoğraflar, alıntılar veya videolarla like sayımızı artıracak ve dünyanın starı olmaya çalışacağız. Son derece keyifli bir oyun olan So Social'ı her yaştan insanın oynamasını tavsiye ederim. 

İlk bakışta oyuna nasıl başlayacağınızı anlatalım. Oyuna ilk girdiğinizde bir karakter ve nick seçmeniz gerekiyor. Daha sonra karşımıza tıklama oyunlarından aşina olduğumuz bir ekran gelecek. Burada öncelikle selfie atarak başlangıç yapıyoruz. Orta üst köşede bulunan like sayımız upgrade yapma durumumuza göre artıyor ve yeni yükseltmelerin önünü açabiliyoruz. Alt sekmelerden ikincisinde reklam izleyerek kazandığımız like'ları iki katına çıkarabiliyoruz. Üçüncüsünde ise çeşitli yükseltmeler yaparak belirli oranlarda like sayımızı artırabiliriz. 

So Social kısa sürede öğrenebileceğiniz harika bir oyun ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hive Social

    Twitter alternatifi olan uygulama Hive Social, birçok kişinin son zamanlarda tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.
  • Not So Fast

    Not So Fast, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir koşucu engelleme oyunudur.
  • McAfee Social Protection Beta

    McAfee Social Protection ile fotoğraflarınızı koruma altına alabilirsiniz.
  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.
  • Wurdy - Social Party Word Game

    Wurdy - Social Party Word Game, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir sosyal kelime oyunudur.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • Buffer: Social Media

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.