Soccer Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Clicker, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online penaltı çekme oyunu.

Soccer Clicker, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir onlarca penaltı çekme oyunu arasından online tabanlı olması ve farklı oynanış sunmasıyla sıyrılıyor. Tabletin yanı sıra telefonda da rahat oynanış sunan futbol oyununda tek başımıza antrenmanlara katıldıktan sonra rakiplerimizin karşısına çıkıyoruz.

Penaltı noktasından bomboş kaleye verilen süre içerisinde olabildiğince şut çekmemizi isteyen oyunda şutun isabet etmesi bir anlam ifade etmiyor. Amacımız 30 saniye süre içerisinde mümkün olduğunca fazla şut çekmek. Yüzlerce hatta binlerce şut çekerek başarıya ulaşabiliyoruz. Tabii ki rakibinizi sahadan silmeniz için parmaklarınızın oldukça hızlı olması gerekiyor. Son derece seri olmak ta tek başına yeterli olmuyor. Yeni oyuncular satın almamız, bol bol antrenman yaparak kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Yüzlerce penaltı atışı yaptıktan sonra online mücadele edebildiğimiz oyunda ne kadar şut çekersek o kadar para kazanıyoruz. Zar zor kazandığımız para oyunculara ve farklı toplara gidiyor.

Erkan Calp

Soccer Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Clicker, online oynanan penaltı çekme oyunu.

Soccer Clicker, penaltı çekişme oyunlarına ayrı bir ilginiz varsa futbol hastası olarak iPhone ve iPad’iniz için yapacağınız en iyi seçimlerden biri. iOS platformunda da ücretsiz olarak sunulan oyunda gerçek oyuncularla şut çekme yarışına giriyorsunuz. Verilen sürede en isabetli değil en fazla şut çeken kazanıyor.

Bu penaltı oyununda kaçırma lüksünüz bulunmuyor. Penaltı noktasından çektiğiniz her şut kaleci olmadığından gol oluyor. Peki bu oyunda başarılı olmak için ne yapmak gerekiyor? Rakibinizi alt etmek için 30 saniye süre içinde olabildiğince şut çekmeniz gerekiyor. Parmaklarınızı ışık hızında kullanarak yüzlerce hatta binlerce şut çekmelisiniz.

İlk başladığınızda antrenman yapıyorsunuz. Doğal olarak süre sınırı bulunmuyor. Training bölümünü atladıktan sonra gerçek rakipleriniz çıkıyor. Bu noktada ilk rakibinizi dahi küçümsememenizi ve antrenmanları kesinlikle atlamamanızı öneririm. Antrenman demişken şut çekerek kazandığınız parayla oyuncular satın alabiliyor, takımınızı geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend Soccer Clicker

    Legend Soccer Clicker, tıklamalı oynanış sunan Android futbol oyunu.
  • Biceps Clicker

    Biceps Clicker, kol kası geliştirmek için hareketler yaptığınız egzersiz oyunu.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.