Social Media Vault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda çalışan Social Media Vault, tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir uygulama arayüzünden kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir mobil uygulamadır.

Social Media Vault mobil uygulaması sayesinde sosyal medya hesaplarınızı ayrı ayrı uygulamalar indirerek yönetmek zorunda kalmayacaksınız. Social Media Vault kullanıcılarına tek bir arayüz üzerinden tüm sosyal medya hesaplarını yönetme vaat ediyor.

Twitter, Instagram, Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarınızı oldukça güvenli olan Social Media Vault arayüzünden kontrol edebilirsiniz. Güvenlik açısından kendine çok güvenen bir uygulama olan Social Media Vault parmak izi güvenlik kilidinin yanı sıra desen ve metin parola sistemiyle de güven veriyor. Ayrıca sizden başka bir kişi tarafından Social Media Vault uygulaması açılmaya çalışıldığında uygulama ön kameradan fotoğraf çekerek suçluyu ele veriyor. Son olarak panik butonu özelliği sayesinde de siz sosyal medyada gezinirken aniden gelen davetsiz ziyaretçinize yakalanmamak için telefonunuzu sallamanız yeterli. Bu durumda doğrudan ana ekrana gideceksiniz.

55 farklı sosyal medya platformunu destekleyen Social Media Vault mobil uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Social Media Vault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, farklı sosyal medya hesaplarınızı tek bir mobil uygulamada yönetmenize olanak tanıyan son derece kullanışlı bir mobil uygulamadır.

Social Media Vault mobil uygulaması üzerinden aralarında Facebook, Twitter ve Instagram’ın da bulunduğu tam 55 sosyal medya platformundaki hesaplarınızı tek uygulamada kontrol edebilirsiniz. Böylelikle farklı sosyal medya hesaplarınızı kullanmak için ayrı ayrı uygulamalar indirmeniz gerekmez.

Social Media Vault oldukça güvenlikli bir uygulama olarak da ön plana çıkıyor. Şifreleme konusunda çok özenli olduğu görülen uygulamada parmak izi kilidinin yanı sıra desen ve metin parola koruması da devrede olacak. Ayrıca anti – hack özelliği sayesinde uygulamaya girmeye çalışan kişiler ön kameradan fotoğraflanacak ve böylece yakayı ele verecek.

Social Media Vault mobil uygulamasında bir de panik butonu yer alıyor. Bu özellik kapsamında siz sosyal medyada gezinirken aniden gelen davetsiz misafirlerinize yakalanmamak için telefonunuzu sallayarak ana ekrana gidebilirsiniz. Sunduğu olanaklarla oldukça kullanışlı bir mobil uygulama vaat eden Social Media Vault uygulamasını AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Buffer: Social Media

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.
  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • Social Apps All in One

    Tüm sosyal medya profillerinizi tek bir uygulama üzerinden kolayca yönetebilirsiniz.
  • Sprout Social

    Markanızın sosyal medya hesaplarını çok daha kolay bir şekilde yönetmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Bluesky

    X alternatifi olarak piyasaya sürülen Bluesky, neredeyse aynı yapılara sahip bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Hive Social

    Twitter alternatifi olan uygulama Hive Social, birçok kişinin son zamanlarda tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.
  • McAfee Social Protection Beta

    McAfee Social Protection ile fotoğraflarınızı koruma altına alabilirsiniz.