SofaScore LiveScore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
629 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

SofaScore LiveScore uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tüm spor dallarını kolayca takip edebilirsiniz.

SofaScore LiveScore uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir spor uygulaması olarak karşımıza çıktı ve uygulamanın sahip olduğu pek çok farklı haber kaynağını kullanarak futboldan basketbola, voleyboldan hokeye kadar onlarca farklı spor kategorisinde en son gelişmeleri elde etmek çok kolay hale geliyor.

Uygulama ücretsiz olarak sunulduğu için kullanırken herhangi bir şekilde ücret ödemenize gerek kalmıyor. Ayrıca arayüzünün temiz ve anlaşılır bir şekilde düzenlenmiş olması tüm kullanıcıların diledikleri haberlere erişmelerini hızlandırıyor.

Uygulamanın temel olarak sunduğu bu bilgilere göz atacak olursak;

  • Maç istatistikleri
  • Takım ve oyuncu istatistikleri
  • Fikstürler
  • Şampiyonalar
  • Yüzlerce farklı lig
  • Canlı skorlar
  • Haberler
  • Videolar

İnternet bağlantınız aktif olduğu sürece uygulamaya düşen tüm haber ve skorlar bildirim desteği ile bildirim çubuğunuzda görünecektir. Bu bildirimlere filtre koyabildiğiniz için istemediğiniz içeriklerin telefonunuzda belirmesini de önleyebilirsiniz.

Eğer spor dallarıyla haşır neşirseniz ve hobi olarak ilgileniyorsanız tüm dünya sporlarına ulaşabileceğiniz SofaScore LiveScore uygulamasına kesinlikle göz atın.

Yiğit Ekim Demir

SofaScore LiveScore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
15.2 MB DOSYA BOYUTU

SofaScore LiveScore uygulaması ile futbol, basketbol ve diğer spor dallarındaki haber ve istatistiklere hemen ulaşabilirsiniz.

SofaScore LiveScore uygulaması, onlarca farklı spor dalı hakkında en son haberleri en hızlı şekilde almak için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay, kaliteli uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama başta futbol ve basketbol olmak üzere çok sayıda spor dalındaki ligleri destekliyor ve böylece müsabakalara dair en son bilgilere hemen ulaşmak mümkün hale geliyor.

Uygulamanın özelleştirilebilir bir halde olması sayesinde almak istediğiniz haberleri kendi isteğinize göre belirleyebilir, böylece ilginizi çekmeyecek içerikler tarafından rahatsız edilmeyi önleyebilirsiniz. SofaScore LiveScore'un bildirim desteği sayesinde belirlediğiniz kategorilerdeki haberler ortaya çıktığında uygulama sizi hemen bilgilendiriyor.

Temel özelliklerine kısaca değinmek gerekirse;

  • Maç fikstürleri
  • Canlı yorum seçenekleri
  • Takım istatistikleri ve maç bilgileri
  • Bahis oranları
  • Filtreleme seçenekleri
  • Canlı skor

Uygulamada varolan özellikleri kullanırken tabii ki internet bağlantınızın olması gerekiyor. Zira bilgiler en son veritabanlarından alınıyor ve bunu gerçekleştirebilmek için internet bağlantısı oldukça önemli. Gelen bilgilerin yer aldığı bildirimlerin sessiz, sesli veya titreşimli olarak teslim edilebilmesi de farklı ortamlarda rahatsız edilmeden spor haberlerini almanıza yardımcı olacaktır.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Hokey ve çok daha fazla spor hakkında tüm istatistik ve bilgileri takip etme ihtiyacınız varsa kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

SofaScore LiveScore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone mobil cihazlarda tüm spor haberlerine ve istatistiklerine ulaşmak SofaScore LiveScore ile oldukça kolay.

Mobil cihazlarda, özellikle de Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde spor uygulamaları bulmanın biraz zor olduğu bir gerçek. Zira işletim sistemi henüz istenen düzeye gelmiş değil ve bu nedenle geliştiriciler de bu cihazlara uygulama geliştirmekten çekiniyorlar. SofaScore LiveScore uygulaması ise Windows Phone'daki bu eksikliği giderebilecek yegane uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıktı. Spor sevdalılarının kesinlikle göz atmaları gereken uygulama sayesinde tüm spor dallarına dair haberleri anında alabilirsiniz.

Uygulamada futboldan tutun da voleybola, rugbye, basketbola, tenise ve pek çok diğer spor dalına dair bilgiler yer aldığı için kullanırken hiç bir konuda geri kalmanız mümkün değil. Yer alan diğer bilgiler arasında maç istatistikleri, takım ve futbolcu istatistikleri, haberler, canlı skorlar, videolar, fikstürler ve anlık bildirimler yer alıyor.

Uygulamanın sahip olduğu bildirimleri filtrelemek mümkün ve böylece istemediğiniz haberleri görmemek ve istediklerinizi görmek mümkün hale geliyor. Uygulama ücretsiz olarak sunulduğu için herkes kolaylıkla indirebilir ve arayüzünün çok kolay kullanılır bir yapıda hazırlanmış olması sayesinde spor dallarına dair bilgilere olabildiğince hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Dünya kupası ve diğer tüm şampiyonalar konusunda özel sayfalar ve fikstürler bulunması ise bu tip önemli olaylar hakkında bilgili olmanıza yarıyor. Eşleşmeler, sonuçlar ve gelecek maçlara dair bilgileri basit bir şekilde görebilmek mümkün.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GollerCepte Canlı Skor

    GollerCepte Canlı Skor, tüm dünyadan maç sonuçlarını anında cebinize ulaştıran spor uygulamalarından biri.
  • Canlı Skor (Futbol)

    Android için Canlı Skor uygulaması, dört büyüklerin maçlarını canlı olarak takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Canlı Skor Android

    Canlı Skor Android ile maç sonuçlarını kolayca takip edebilirsiniz
  • Canlı Skor

    Canlı Skor, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden maç sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • Fanatik Canlı Skor

    Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının sonuçlarını Fanatik Canlı Skor uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Sözcü Skor

    Sözcü Skor uygulamasıyla Android cihazlarınızdan canlı maç sonuçlarını ve son dakika haberlerini anında öğrenebilirsiniz.
  • Nesine APK

    Nesine APK ile canlı skor takibi, canlı maç izleme, spor toto ve iddaa oynayabilirsiniz.
  • İddaa Canlı Skor

    Futbol ve Basketbol maçlarını canlı takip ederek, skorları anında öğrenebilirsiniz.