Solar Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,218 TOPLAM İNDİRME

Solar Weather, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en iyi hava durumu uygulamalarından bir tanesidir.

Solar Weather, 2 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan ve Android platformunun en popüler hava durumu uygulamalarından bir tanesidir. Muhteşem bir tasarıma sahip olan uygulama ile hava durumu hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Gereksiz veya kullanışsız özelliklere sahip olmayan uygulama direkt olarak sadece hava durumu bilgilerine ulaşmanızı sağlamaktadır. 29000 farklı hava durumu istasyonundan bilgi toplayan uygulama en doğru hava durumu tahminlerini görmenizi sağlamaktadır. Bu rakam Amerika'nın hava durumu tahminleri için 42000 istasyona çıkmaktadır. Günün 24 saati hakkında detaylı hava durumu bilgilerini göreceğiniz uygulamanın gözünüze ilk çarpacak olan özelliği ise tasarımı. Etkileyici bir tasarıma sahip olan uygulama üzerinde reklam bulunmamaktadır. Bu sayede hava durumu kontrol yaparken can sıkıcı reklamlar ile karşılaşmazsınız.

Daha önce karşılaşmadığınız türde bir hava durumu uygulaması olan Solar Weather'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip indirerek mutlaka denemenizi öneririm. Uygulamayı kulllanarak öğrendiğiniz hava durumu bilgilerini arkadaşlarınız ile sosyal platformlar üzerinde paylaşarak onlarında gerekli önlemleri almalarını sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Solar Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME

Eğer iPhone ve iPad'leriniz ile hava durumunu çok kolay ve basit bir şekilde öğrenmek isterseniz bu uygulamayı kullanmalısınız.

Solar: Weather uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hava durumu öğrenme uygulaması ancak farklı kullanım şekli ile diğer uygulamalardan sıyrılıyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulama direkt olarak renk tonları ile size havanın durumunu bildiriyor ve ekranınızda hiç bir gereksiz yazı yahut bilgi yayınlamıyor.

Elbette dileyen kullanıcılar yine yazılar ile uyarıları alabilirler ancak uygulama temel olarak ekranın alt kısmında sıcaklık değerini renkle belli ederken üst kısmında hava durumunu veriyor. Böylece direkt olarak renklere bakarak havanın ne kadar sıcak olduğunu ve güneşli, yağmurlu vb. diğer şartlara sahip olduğunu görebilirsiniz.

Dünya çapında 29.000 hava durumu istasyonundan bilgi alan Solar: Weather, bu geniş kapsamı sayesinde nereye giderseniz gidin en iyi şekilde sizi bilgilendirebiliyor. Estetik ve kolay kullanılır tasarımı ile denemeden geçmemeniz gereken hava durumu uygulamalarından birisi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Timeline

    Weather Timeline, hava durumu hakkında detaylı bilgi almak ve duruma göre önlemlerinizi alabilmek için kullanabileceğiniz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Authentic Weather

    Authentic Weather ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ilginç bir hava durumu takip uygulaması.