Son Korsan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
441 TOPLAM İNDİRME

Son Korsan online olarak oynanan bir korsan oyunudur.

Son Korsan eğer kendi korsanlık maceranıza atılmak isterseniz size uzun süreli eğlence sunabilecek MMO türünde online altyapıya sahip bir korsan oyunu. Sürükleyici atmosferi ile her kesimden oyuncuya hitap eden başarılı oyun Steam üzerinde satışlarına devam ediyor. Steam üzerinde Windows oyuncuları tarafından beğenilen yapım, deli gibi satıyor.

Son Korsan Özellikeri

  • Çapraz çok oyunculu mod,
  • Türkçe dahil 7 farklı dil desteği,
  • %100 Türk yapımı,
  • Zengin bir dünya,
  • Sürükleyici oynanış,

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Son Korsan tamamen Türk yapımı bir oyun olmasıyla dikkat çekiyor. Aslında Son Korsan, daha önceden Android ve iOS mobil platformları için yayınlanmıştı. Artık bu oyunu bilgisayarlarımızda da oynayabilmekteyiz. Oyunun en güzel yönü ise tamamen Türkçe olması.

Son Korsan'da temel olarak kendi korsan filomuzu kurarak veya başka filolara katılarak açık denizlerin hakimi olmak için savaşıyoruz. Oyunculara Son Korsan'da adalara seferler düzenleyerek bu adaları kontrol altına alma, heyecanlı deniz savaşlarına katılabilme imkanı veriliyor. Oyunda gemilerinizi çeşitli toplar, farklı özelliklere sahip gülleler ve yetenekli tayfalarla geliştirebiliyor, sonrasında arenalarda 5'erli takımlar halinde diğer oyuncuların gemilerine karşı savaştırabiliyorsunuz.

Son Korsan içinde İstanbul'un Fethi gibi tarihi olaylar, Barbaros Hayrettin Paşa, Kanuni Sultan Süleyman gibi önemli tarihi isimler yer alıyor. Oyunun düşük sistem gereksinimlerine sahip olması nedeniyle Son Korsan'ı eski bilgisayarlarınızda bile rahatça oynayabilirsiniz. 

Son Korsan Minimum Sistem Gereksinimleri

  • Windows XP işletim sistemi
  • 2 GB RAM
  • DirectX 9 ve Shader Model 3.0 destekli ekran kartı
  • DirectX 11
  • 2 GB boş depolama alanı
  • İnternet bağlantısı
  • Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Son Korsan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,465 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Son Korsan ğlkemizde geliştirilmiş Türkçe bir korsan oyunudur

Son Korsan küçük bir tekneye sahip bir korsanı kontrol ederek 7 denize hükmetmesine yardımcı olduğumuz bir korsan oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Son Korsan online olarak oynanabilen bir korsanlık oyunudur. Oyunun bu yönü Son Korsan'ın oyunculara gerçek bir korsalık deneyimi yaşatmasını sağlamaktadır.

Son Korsan bize korsanlığın ana elementleri olan ticaret ve deniz savaşlarını eğlenceli bir şekilde sunmakta. Oyunda karşımıza çıkan rakip oyuncuların gemilerini batırabilir, ticaret yaparak para kazanabiliriz. Oyuna büyük heyecan kazandıran PvP özelliğiyle rakip oyuncularla yüzleşerek 5'li takımlar halinde arena savaşları yapabiliriz. Bunun yanında deathmatch tarzında hayatta kalmaya çalıştığımız PvP karşılaşmaları da yapabiliyoruz. Oyunda bayrak yarışı ve ada fetihleri gibi etkinlikler de bizleri bekliyor.

Son Korsan bize farklı hava koşullarının yer aldığı haritalar sunmakta. Oyunun grafikleri canlı ve göze hoş görünmektedir. Tamamen yerli kaynaklarla geliştirilen Son Korsan Türkçe olması, farklı oyun modları ile zengin bir içeriği oyun severlere sunması bakımından denenmeyi hak ediyor.

Can Erdil Şentürk

Son Korsan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME
16.7 MB DOSYA BOYUTU

Son Korsan eğlenceli ve Türkçe bir korsanlık oyunudur

Son Korsan sadece küçük bir tekneye sahip olarak denizlere açılan bir korsanın hikayesini konu olan bir korsan oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir iOS oyunu olan Son Korsan bize 7 denizlere açılma ve rakiplerimize korku salma imkanı tanımakta. Korsanımıza yolculuğu boyunca kendi filosunu oluşturma ve rakip gemileri ele geçirerek adaları istila etme konusunda eşlik etmekteyiz.

Online olarak oynanan bir korsanlık oyunu olan Son Korsan bize gerçek oyuncularla karşılaşabilme ve gemilerini batırabilme fırsatı sunuyor. Bunun yanında ticaret aracılığıyla para kazanabilmekteyiz. Oyunda hazinelerin yerlerini gösteren harita parçalarını toplayarak hazine avlarına çıkabiliyoruz.

Son Korsan'ın en eğlenceli yönlerinden biri PvP özelliğinin olmasıdır. Oyunda 5'li takımlar halinde rakiplerle karşılaşarak kıyasıya savaşabiliyoruz ve kimin daha iyi bir korsan olduğunu kanıtlayabiliyoruz. Bunun yanında takımlar haricinde tek başımıza arenaya girerek son hayatta kalan olmaya çalıştığımız deathmatch karşılaşmalarına katılabiliyoruz.

Korsan tecrübesini hoş grafiklerle sunan Son Korsan'da değişik hava durumları ve canlı haritalar oyuna renk katmaktadır. Türkçe olarak oynanabilen bir oyun olan Son Korsan tamamen yerli kaynaklarla geliştirilmiştir ve oldukça zengin bir içeriği ücretsiz olarak oyun severlere sunmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blazing Sails: Pirate Battle Royale

    Blazing Sails: Pirate Battle Royale PC Steam'de! Korsan savaş oyunu Blazing Sails'de hayatta kalmak için savaşıyorsunuz.
  • Return to Monkey Island

    Return to Monkey Island yepyeni bir korsan deneyimini karşımıza çıkaracak.
  • Assassin's Creed Pirates

    Assassin's Creed Pirates, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda oynanabilen bir korsanlık oyunudur.
  • Sea of Thieves

    Sea of Thieves, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinden oynanabilen korsan temalı bir aksiyon-macera oyunudur.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • Kenshi

    Benzersiz bir tecrübe sunan Kenshi, son dönemde adından sıklıkla söz ettiren bir hayatta kalma oyunudur. Hemen Kenshi indirin ve bu tecrübeyi deneyimleyin.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.