Song Buddy

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
1.92 MB DOSYA BOYUTU

Song Buddy, en sevdiğiniz sanatçılar hakkında daha fazla bilgiye ve fotoğraf albümlerine ulaşmanızı sağlayan yararlı bir müzik rehberi programı.

Song Buddy, müzik severlerin keyifli bir şekilde kullanabileceğini düşündüğüm bir müzik rehberi uygulaması. Peki bu rehber ne yada neler yapıyor diye merak ettiyseniz, sevdiğiniz sanatçı ve şarkılar hakkında daha fazla bilgi almanızı ve aynı zamanda kendi müzik zevkinize göre yeni sanatçılar ve şarkılar keşfetmenizi sağlıyor diyebilirim.

Müzik rehberi olarak nitelendirilen programın Windows versiyonu dışında iOS uygulaması da mevcut. Tamamen ücretsiz olan program sayesinde şarkısını dinlediğiniz sanatçıların profillerine göz atarak onlar hakkında daha fazla bilgi alabilir, fotoğraf galerilerine göz atabilir ve albümlerinde bulunan diğer şarkıların demolarını dinleyebilirsiniz.

Tüm müzik bilgileri dışında sanatçıların konser bilgilerini de içeren uygulama içerisinde yabancı ve popüler sanatçılar bulunuyor.

Sadece dinlediğiniz sanatçı hakkında bilgiler almak dışında, kendi istediğiniz sanatçıları isimleriyle arayarak bulabileceğiniz program, bu sanatçıların ürettiği müzik türüne göre size yakın olabilecek diğer sanatçıları da önerir. Böylece sevdiğiniz bir müzik türüne ait yüzlerce yeni ve birbirinden güzel şarkıları kolayca keşfedebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olmasıyla birlikte kullanmak için herhangi bir kayıt yada hesap oluşturma işlemi gerektirmeyen program, aynı zamanda iTunes ile de eşlenebiliyor. Ücretsiz olarak sitemizden indirerek yeni müzik rehberinizle tanışın.

Barış YANIK

Song Buddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
883 TOPLAM İNDİRME

Song Buddy, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz harika bir müzik uygulamasıdır.

Song Buddy, sevdiğiniz ve favori sanatçılar hakkında detaylı bilgilere ualaşabileceğiniz mükemmel bir iOS uygulamasıdır.

Dinlediğiniz şarkıları analiz ederek, bu şarkılar hakkında size detaylı bilgiler sunan Song Buddy, diğer müzik uygulamalarından oldukça farklı bir uygulamadır. Bunun dışında, yaptığı analizler sonucu sizin zevklerinize göre öneriler sunan Song buddy ile yeni ve zevkinize uygun müzikler keşfedebilirsiniz. Yeni şarkılar ve sanatçılar keşfetmek isteyenler için oldukça yararlı olabilecek olan uygulamayı kesinlikle göz atmalısınız.

Özellikler:

  • Sevdiğiniz sanatçılar hakkındaki bilgilere ulaşma
  • Favori sanatçılarınızın fotoğraflarına bakma
  • Favori şarkıcı ve gruplarınızın konserlerini takip etme
  • Sevdiğiniz şarkıcı ve grupların yeni çıkacak şarkılarının tanıtım versiyonlarını dinleme
  • Sevdiğiniz sanatçıların Youtube kanallarına, Wikipedia yazılarına ve resmi sayfalarına direkt bağlantılar
  • Kayıtsız kullanım imkanı

Sahip olduğu özellikler ile birlikte muhteşem bir tasarıma da sahip olan song Buddy uygulaması üzerinden dinlediğiniz şarkıları arkadaşlarınız ile Twitter, Facebook veya SMS yolu ile paylaşabilirsiniz.

En kaliteli müzik uygulamaları arasında yer alan bu uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek sevdiğiniz sanatçı, grup ve şarkılar hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Barış YANIK

Song Buddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Song Buddy, Mac sahiplerinin en sevdiği sanatçılar hakkında detaylı bilgiler öğrenmesini sağlayan yararlı ve eğlenceli bir program.

Song Buddy, PC ve iOS versiyonu bulunan ve ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz bir Mac programı. Program sayesinde en sevdiğiniz sanatçılar hakkında hiç bilmediğiniz bilgiler öğrenebilir ve onların fotoğraf galerilerine göz atabilirsiniz.

iTunes ile senkronize ederek dinlediğiniz şarkıları otomatik tanımasını sağlayabiliyorsunuz. Böylece siz bir şey yapmadan program dinlediğiniz şarkıların sanatçılarını size sunuyor ve dilerseniz profillerine girerek sanatçılar hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Sadece dinlediğiniz sanatçılar için değil aynı zamanda kendi istediğiniz sanatçıları aratarak bulabilirsiniz. Ayrıca arattığınız sanatçının ürettiği müzik türüne göre size benzer sanatçılar öneren uygulama yeni şarkı ve şarkıcılar keşfetmenizi de sağlıyor.

Sanatçıların profil sayfaları üzerinden YouTube, Wikipedia ve resmi internet sayfalarına gidiş yapabilir yada sanatçıların profillerini arkadaşlarınız ile mesaj, Twitter ve Facebook üzerinden paylaşabilirsiniz.

Müzik sever biriyseniz ve dinlediğiniz sanatçılar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Song Buddy'i Mac'lerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eurovision Song Contest

    Eurovision Song Contest, Eurovision Şarkı Yarışması hakkında her şeyin yer aldığı resmi uygulama.
  • TrezyBox

    TrezyBox, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan ve müzik piyasasındaki en popüler şarkıları hızlı bir şekilde dinleme imkanı sunan gelişmiş özelliklere sahip müzik dinleme platformudur.
  • Soundtrap

    Müzik yapmanın yeni yolunu keşfedin!
  • Musictube

    MusicTube, Windows için YouTube müzik oynatma aracıdır.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader, ücretsiz MP3 indirmesi yapabileceğiniz müzik indirme programıdır.
  • DJ Music Mixer

    DJ Music Mixer, kendi müzik parçalarınızı oluştururken size yardımcı olacak başarılı bir DJ programıdır.
  • Plexamp

    Winamp benzeri ücretsiz müzik çalar
  • StaffPad

    Müzik bestelemek için sadece hayal gücünüzü kullanın.