Song of Swords

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Song of Swords fantastik öğelere sahip bir aksiyon oyunudur

Song of Swords boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmenize yardımcı olan aksiyon RPG türünde bir iOS oyunudur.

Song of Swords'da bir grup kahramanın topraklarını istila eden şeytani güçlerle savaşına tanık oluyoruz. Bolca fantastik öğenin ve büyünün yer aldığı oyun özel tasarlanmış kahramanları ile öne çıkmakta.

Song of Swords'da aksiyon-RPG türündeki oyunların temel dinamikleri olan seviye atlama ve büyülü zırhlar, silahlar ve ekipmanlar gibi farklı eşyaları keşfetme özellikleri bulunmakta. Oyunda ilerledikçe kahramanımızı güçlendirebiliyoruz ve birçok ihtişamlı zırh ve silahı kullanabiliyoruz.

Song of Swords kolayca oynanabilen bir yapıdadır. Oyunda dokunmatik kontrolleri kullanarak kahramanlarımızın özel yeteneklerini kullanabiliyoruz. 20 adet özel yeteneğe sahip kahramanlarımızın bu özelliklerini stratejik olarak kullanmalı ve savaşın gidişatını değiştirmeliyiz.Kimi yetenekler bir zehir bulutu oluşturarak düşmanlarımızı serrsemletirken kimileri üzerlerine Thor'un yıldırımlarını yağdırıyor ve onları toza çeviriyor.

Song of Swords'da 20'nin üzerinde bölüm yer almakta ve bu bölümler eğlenceli bölüm sonu canavarları ile süslenmekte.

Can Erdil Şentürk

Song of Swords

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Song of Swords ile boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz

Eğer aksiyon RPG türündeki mobil oyunları seviyorsanız Song of Swords deneyebileceğiniz güzel bir Windows Phone oyunu olacaktır.

Windows Phone 8 işletim sistemine sahip cihazlarda çalışabilen Song of Swords'da bir grup kahramanın topraklarını istila eden şeytani güçlere karşı olan mücadelelerine tanık oluyoruz. Çok sayıda farklı görevde bu şeytani güçlerle savaşırken kahramanlarımza yardımcı oluyoruz ve eğlenceli bir maceraya atılıyoruz.

Song of Swords kendine has bir tarzı olan grafiklere sahiptir. Oyuna farklı bir atmosfer kazandıran grafikler kolay kontrollerle birleşiyor ve oyun hem göze hoş görünüyor hem de rahatça oynanabiliyor.

Song of Swords'da RPG oyunlarının temel öğeleri olan seviye atlama ve karakter geliştirme seçeneklerine yer verilmekte. Oyunda ilerledikçe kahramanımıza yeni yetenekler kazandırabiliyoruz ve birçok yeni büyülü silah, zırh ve ekipmanı keşfedebiliyoruz.

Song of Swords stratejik bir oynanışa sahiptir. Oyunda kritik anlarda özel yeteneklerimizi kullanmalı ve savaşın gidişatıını değiştirmeliyiz. 20'nin üzerinde farklı bölüme yer verilen oyunda bölüm sonlarında güçlü bölüm sonu canavarları ile karşılaşıyoruz. Eğer boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız Song of Swords'u deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Song Cutter

    Sevdiğiniz şarkıları ve müzikleri Song Cutter uygulamasıyla kırpabilirsiniz.
  • Song O Finder

    Song O Finder ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve adını bilmediğiniz şarkıları bulabileceğiniz kapsamlı bir uygulamadır.
  • Song Pop Free

    Eğer müzik bilginize güveniyorsanız ve eğlenceli bir uygulama arıyorsanız Song Pop tam size göre bir oyun.
  • 4 Pics 1 Song

    4 Pics 1 Song, resimlerle verilen ipuçlarını kullanarak şarkıların isimlerini bulmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyun.
  • Eurovision Song Contest

    Eurovision Song Contest, iOS için geliştirilen Eurovision şarkı yarışması resmi uygulamasıdır.
  • Sing a Song for Free

    Sing a Song for Free, şarkı söyleyerek kaydedeceğiniz ve daha sonra bu şarkıyı arkadaşlarınızın tahmin etmesini isteyeceğiniz eğlenceli bir iOS müzik oyunudur.
  • Song Buddy

    Song Buddy, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz harika bir müzik uygulamasıdır.
  • Edge of Reality: Ring of Destiny

    Edge of Reality: Ring of Destiny, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışan bir aksiyon oyunudur.