Sonic Dash 2: Sonic Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,607 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Sonic Dash 2: Sonic Boom güzel grafikleri ve bol aksiyonu birleştiren bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Sonic Dash 2: Sonic Boom oyun dünyasının en ünlü kahramanlarından olan süpersonik kirpi Sonic'in ve sadık dostlarının maceralarını konu alan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Sonic oyunu olan Sonic Dash 2: Sonic Boom'da kahramanımızın yaşadığı renkli ve büyüleyici fantastik dünyaya konuk oluyoruz ve reflekslerimizi konuşturarak tehlikeli görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Oyunda temel olarak Sonic'i yönetiyoruz ve karşımıza çıkan engelleri doğru zamanlamayla aşarak altın halkaları toplamaya çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için kimi zaman ağaç kütüklerinin altındaki boşluklardan kayıyor, derin uçurumların, bombaların, dikenli tuzakların üzerinden atlıyor ve zamanında sağa veya sola kayarak yön değiştiriyoruz.

Sonic Dash 2: Sonic Boom'da Sonic'i yönetebilmenin yanısıra takım oyunu modunda 3 kahramanı aynı anda yönetebiliyoruz. Kaçış maceramız boyunca bu kahramanlar arasında geçiş yapabiliyoruz. Her kahraman kendine has bir süper yeteneğe sahip. Bu yetenekleri mavi küreleri toplayarak aktifleştirebiliyoruz. Yetenekleri kullandığımızda ise önümüzdeki engelleri yıkıp geçebiliyoruz.

Sonic Dash 2: Sonic Boom'da oyun kontrolleri oldukça kolay. Kahramanımızın yön değiştirmesini, zıplamasını veya alttan kaymasını sağlamak için parmağımızı ekranda gerekli yöne doğru kaydırmamız yeterli. Oyunun grafikleri ise oldukça başarılı. Sonic Dash 2: Sonic Boom, Temple Run ve Subway Surfers gibi aynı türdeki oyunlara dişli bir rakip olarak öne çıkıyor.

Can Erdil Şentürk

Sonic Dash 2: Sonic Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
93.6 MB DOSYA BOYUTU

Sonic Dash 2: Sonic Boom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Sonic oyunudur

Sonic Dash 2: Sonic Boom, oyun tarihinin en ünlü kahramanlarından olan Sonic'in yeni maceralarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Sega'nın platform oyunu klasiği halindeki Sonic oyunlarını yeni bir sonsuz koşu oyunu yapısına sokan Sonic Dash 2: Sonic Boom iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun. Sonic Dash 2: Sonic Boom'da dünyanın en hızlı kirpisi Sonic ve arkadaşlarının heyecanlı maceralarına tanık oluyoruz. Oyunda yeni bir Sonic dünyasına hızımızı göstermeye ve engelleri aşarak en uzun süre koşmaya çalışıyoruz. Bu iş için Sonic'i seçebileceğimiz gibi Tails, Amy, Knuckles ve Sticks adlı kahramanları da seçebilmekteyiz.

Sonic Dash 2: Sonic Boom'u serinin bir önceki oyunundan ayıran en büyük fark oyunda yeni Takım Oyunu modunun yer alması. Bu modda aynı anda 3 kahramanla birlikte yarışabiliyoruz. Kahramanlar arasından 3 tanesini seçerek kendi takımımızı oluşturuyoruz ve yraışa başladıktan sonra bu kahramanları yarış sırasında değiştirebiliyoruz. Oyunda yer alan kahramanların her biri kendine has özel yeteneklere sahip. Bu özel yetenekleri aktifleştirdiklerinde oyuna renk ve heyecan ekleniyor.

Sonic Dash 2: Sonic Boom'da koşarken karşımıza çıkan tuzakları ve engelleri atlatmak için uğraşırken bir yandan da altın yüzükleri toplamaya çalışıyoruz. Topladığımız bu yüzüklerle kahramanlarımızı geliştirebiliyor ve yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz.

Sonic Dash 2: Sonic Boom oldukça güzel grafiklere sahip olan bir oyun. Ayrıca oyun Apple Watch desteğine de sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Dr. Eggman'i silahını tamamlamadan bulmalısınız.
  • Sonic the Hedgehog

    Sonic the Hedgehog, SEGA'nın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir platform oyunu.
  • SONIC RUNNERS

    Sonic ile iki boyutlu bir sonsuz koşu oynamak isteyenler için SEGA tarafından hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • Sonic Runners Adventure

    Kirpi ve arkadaşlarıyla Sonic evrenini kurtarın.
  • Sonic Forces: Speed Battle

    Sonic Forces: Speed Battle, Kirpi Sonic ve arkadaşlarıyla hız mücadelesine girdiğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Sonic at the Olympic Games

    Sonic at the Olympic Games Android oyununda kirpi ile olimpiyat oyunlarına katılıyorsunuz.
  • Sonic 4 Episode II LITE

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Sonic oyunudur.