Sonic Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
3,621 TOPLAM İNDİRME
39.6 MB DOSYA BOYUTU

Sonic Dash, Sega'nın maskotu Sonic'in yeni macerasını konu alan sonsuz koşu türünde oldukça eğlenceli bir oyundur.

Oyun konsolları ile yıllar önce tanışıp ta Sonic’i bilmeyen yoktur. Sega’nın maskotu olan kirpi karakteri oyun dünyasında kısa sürede o kadar meşhur oldu ki bu karakter üzerinden onlarca çizgi film, anime, çizgi roman gördük. Mavi renkli teni, kırmızı ayakkabısı, çevikliği ve özel güçleri ile tüm kirpilerden oldukça farklı olan karakterimiz için özel yapılmış oyunlardan birisi de Sonic Dash.

Dünyanın en hızlı kirpisi olarak gösterilen Sonic’in yanında arkadaşları Tails, Shadow ve Knuckles ile oynama şansı bulduğumuz Sonic Dash, tahmin edeceğiniz üzere sonsuz koşu türünde karşımıza çıkıyor.

Harika 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş oyun oynanış itibariyle yeni mobil oyuncuların da yakından tanıdığı Temple Run’a oldukça benziyor; ancak –belki de karakterden ötürü- çok daha eğlenceli bir oynanış sunuyor diyebilirim. Oyundaki mekanlar ise Sonic’in özelliklerini öne çıkaracak şekilde tasarlanmış. Kirpimiz yol boyunca karşısına çıkan platformları aşmak için kimi zaman zıplıyor, kimi zaman uçuyor, kimi zaman da yuvarlanıyor. Tabii ki aniden karşımıza çıkan engelleri aşmak oyunda tek başına yeterli olmuyor; bir yandan engelleri aşarken diğer yandan yolumuza çıkan altınları toplamamız gerekiyor. Topladığımız altınları Sonic’i daha güçlü yapmak adına kullanabiliyoruz.

Günlük görevler de içeren Sonic Dash, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda oynanacak şekilde hazırlanmış. Sonic ve arkadaşlarını yönetmek için ister klavyedeki yön tuşlarını, isterseniz farenin tuşlarını kullanabiliyorsunuz. Dokunmatik ekranlı Windows cihazınız varsa tıpkı mobil cihazda olduğu gibi sürükleme hareketini uyguluyorsunuz.

Erkan Calp

Sonic Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12,794 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.

Sonic Dash APK, Kirpi Sonic olarak 3 boyutlu etkileyici ortamlarda koşup zıplayıp takla attığınız sonsuz koşu ve yarış oyunu. Popüler Android koşu oyunlarınndan Sonic Dash, hızlı tempolu oynanışıyla sizi ekran başına kilitleyecek.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Sonic Dash, dünyanın en hızlı kirpisi ve Sega'nın yarattığı en büyük oyun karakterlerinden biri olan Sonic'i tablet ve telefonlarımıza konuk ediyor.

Sonic Dash APK İndir

Mobil oyunlar arasında büyük bir başarı yakalayan Temple Run oyunun oyun yapısını geliştirerek çok daha farklı boyutlara taşıyan Sonic Dash bize büyük bir eğlence sunuyor. Temple Run'daki kovalamaca söz konusu olduğunda dünyanın en hızlı kirpisinin bu alanda boy göstermemesi düşünülemezdi.

Sonic Dash'ın geçtiği Sonic evreni oyunda çok güzel bir şekilde canlandırılıyor. İnanılmaz 3 boyutlu grafiklere sahip ortamlarda Sonic ile koşarken kimi zaman baş döndürücü sahnelere şahit olabilir, yer çekimine meydan okuyabilirsiniz. Sonic ile bu 3 boyutlu ortamlarda koşarken depar atmalı, zıplamalı ve Sonic'in karakteristik hareketi olan yuvarlanma hareketini yapmalıyız. Yolumuza çıkan engeller karşısında ise Sonic'i doğru anda yönlendirerek yolumuz üzerindeki altın yüzükleri toplamalıyız.

Sonic Dash'da topladığımız altınları Sonic'i geliştirmek için kullanabiliyoruz. Bu altınlar ile Sonic'in altın toplama mesafesi arttırılabiliyor, depar atma süresi uzatılıp, depar atma barının dolma hızı arttırılabiliyor.

Sonic Dash bize renkli bir oynanış sunmakta. Kolay kontroller sayesinde eziyet olmayan oyunda bölüm sonu canavarları ile karşılaşarak Sonic'in özel yeteneklerini kullanabiliyoruz. Sonic Dash bize Sonic haricinde Sonic'in arkadaşları Tails, Shadow ve Knuckles ile de oyunu oynayabilme imkanı sunuyor.

Sega, Sonic Dash için gelecekte güncelllemeler yoluyla eklenecek ücretsiz içeriklerin de sözünü vermekte.

Sonic Dash Oyna

Sonic: Dünya ünlü Sonic Hedgehog yıldızları ilk sonsuz koşu oyununda. Ne kadar ileri gidebilirsiniz?

Dash: Sonic’in çılgın hızla koşmanıza ve yolunuza çıkan her şeyi yok etmenize izin veren destansı hızlı hareketini açığa çıkarın!

Muhteşem yetenekler: Tehlikeleri atlatmak, engellerin üzerinden atlamak ve takla atmak için Sonic’in güçlerini kullanın. Sonic’in yıkıcı hedefe yönlenme saldırısını kullanarak düşmanları alt edin. Zafere giden yolda yarışmak için Sonic’in yeteneklerini güçlendirin.

Muhteşem grafikler: Sonic’in güzel detaylarına sahip dünyası mobil cihazlar ve tabletlerde hayat buluyor. Sonsuz koşucu hiç bu kadar güzel görünmemişti!

Birden fazla karakter: Tails, Shadow, Knuckles dahil Sonic’in arkadaşlarından biri olarak oynamayı seçin. Yarışı kazanmak için favori karakterinizi seçin ve bu koşu oyunu mücadelesini yenin.

Destansı boss savaşları - Sonic’in en büyük iki rakibi (her zaman dolaplar çeviren ve kurnaz Dr. Eggman ve Sonic Kayıp Dünyanın yıkıcı ölümcül Zazz’i) ile yüzleşin.

Güçlendiriciler: Daha fazla koşmanıza yardımcı olacak güçlendirmelerin kilidini açın, kazanın veya satın alın. En iyi koşucu olmak için yarış başlangıçları, halka mıknatısları, benzersiz puan artırıcıları toplayın.

Koşmaya devam edin: Ne kadar çok oynarsanız o kadar çok ödül kazanırsınız. Bu sonsuz koşucu yarış oyununda Sonic’e katılın ve benzersiz görevleri tamamlayarak puanınızı yükseltin. Günlük mücadeleleri tamamlayarak ve günlük çarkı çevirerek muhteşem ödüller kazanın.

Oyunun oynanış görüntülerini içeren videoya göz atarak oyun hakkında daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz:

 

Can Erdil Şentürk

Sonic Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,870 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

Sonic Dash, Sega tarafından geliştirilen zamanının popüler oyunu Sonic'in iOS işletim sistemi için uyarlanmış versiyonudur.

Sonic Dash ile dünyanın en hızlı kirpisi kaldığı yerden maceralarına iPad, iPhone ve iPod Touchlar üzerinde devam ediyor.

Üç boyutlu akıcı efektleri ile hızlı bir macera içerisinde Sonic'e yardım etmeye ne dersiniz? Zamanının en popüler oyunlarından biri olan Sonic'in iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz yeni oyunu Sonic Dash sizleri akıllı telefonların ve tabletlerin başına bağlamaya aday gibi görünüyor.

Oyun içerisinde Sonic dışında seçebileceğiniz karakterler arasında Tails, Knuckles ve Amy de bulunmakta. Aynı zamanda yarışma listeleri aracılığıyla arkadaşlarınıza en hızlının kim olduğu gösterebileceğiniz amansız bir yarış da Sonic Dash ile sizleri bekliyor.

Can Çevrim

Sonic Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
611 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Sonic Dash, Sega'nın maskotu ve arkadaşlarını yönettiğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Sega oyun konsolunda karşımıza çıkan farklı tarzı ile milyonların sevgisini kazanan kirpi Sonic, mobil platformda da kendisine yer buluyor ve Sonic Dash adıyla karşımıza çıkıyor. Sonsuz koşu türünde hazırlanan oyunda Sega’nın maskotu ve arkadaşlarını yönetiyoruz.

Bir mobil oyuna göre yüksek kalitede grafiklere sahip olduğunu düşündüğüm Sonic Dash, Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefon ve tabletlerde oynanacak şekilde tasarlanmış ve ücretsiz olarak geliyor.

Sonic Dash, türü itibariyle mağazadaki birçok oyundan farklılık göstermiyor ancak Sonic ve onun arkadaşları Tails, Shadow ve Knuckles karakterleri ile oynamak, onların özel güçlerini kullanarak platformları geçmek son derece keyifli. Oyunun alışma bölümü bile oldukça hızlı ve zorlu tasarlanmış. Tabii ki oyunu oynadıkça karakterlerin hareketlerine alıştığınızdan çeşitli engelleri daha kolay geçiyorsunuz.

Kirpi Sonic’i mobil cihazlarımıza taşıyan yapımda sadece engelleri aşarak ve altınları toplayarak ilerlemiyor, bölüm sonu düşmanlarını da alt etmeniz gerekiyor. Sonic dünyasının en tehlikeli karakterlerini yok etmek içinse Sonic’in tüm kıvraklığını ve yeteneklerini kullanmanız gerekiyor.

Dünyanın en hızlı kirpisi Sonic’in yeteneklerini geliştirme imkanı da sunan oyunu oynadıkça daha fazla ödül kazanıyorsunuz. Özel bölümler, harika ödüller, ek karakterler ve daha fazlası günlük meydan okumaları tamamladığınızda sunuluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jetpack Joyride

    Jetpack Joyride, retro tarzı grafikleri ve sesleri ile dikkat çeken bir sonsuz koşu oyunu.
  • DIVE: Starpath

    DIVE: Starpath uzay içinde yolculuk ettiğiniz bir sonsuz koşu oyunu
  • Lamphead

    Lamphead, Windows 8 tabletinizde veya klasik bilgisayarınızda oynayabileceğiniz enfes bir sonsuz koşu oyunu.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Sonic Origins

    Nostaljik bir yapıyı karşımıza çıkaracak olan Sonic Origins, 2D grafik açılarına ev sahipliği yapacak.
  • Mussoumano Game

    Mussoumano Game, reklekslerinizi ölçen son derece eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Traffic: Road Racing

    Traffic: Road Racing, sonsuz koşu ile araba yarışını birleştiren kaliteli bir Windows 8.1 oyunu.
  • Angry Gran Run

    Angry Gran Run, keyifli oynanış sunan sonsuz koşu oyunları arasında ve Windows 8.1 için de ücretsiz.