Soul Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.

Soul Rush, farklı haritalar üzerinde ruh toplayarak bossunuza bağışlamak için mücadele edeceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunu. Android versiyonu ücretsiz olan oyun, basit bir oyun olmamakla birlikte hem boyutu büyük hem de gelişmiş bir Aksiyon oyunu.

Kendine özgü bir hikayeye sahip olan oyunda Dünyanın sonu gelirken siz de yer altında düşmanlarınıza karşı savaşıyor ve onların ruhlarını topluyorsunuz. Amacınız ise bu ruhlarını boss'a bağışlayarak onun kötü taraftan iyi tarafa geçmesini sağlamak.

Meleklerin bile size karşı savaşacağı oyunda önünüze çıkan her şeyi yok etmeniz gerekiyor. Gidebildiğiniz kadar gitmeye ve olabildiğince çok ruh toplamaya çalışacağınız oyunda farklı güçlendirme özellikleri ve 5 farklı harita bulunuyor.

Aksiyon oyunları oynamayı seviyorsanız Soul Rush'ı mutlaka deneyin.

Barış YANIK

Soul Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Soul Rush, birbirinden heyecanlı ve güzel dünyalar içerisine girerek meleklerle bile savaşacağınız bir iOS aksiyon oyunu.

Soul Rush, hoplayıp zıplayarak hem düşmanlarınıza karşı savaşacağınız hem de engellerden geçeceğini aksiyon dolu bir iOS oyunu. Android versiyonu ücretsiz olan oyun iOS platformunda ufak bir ücret karşılığında satılıyor fakat bu ücreti oldukça normal buluyorum çünkü oyun pek çok basit olarak hazırlanmış askiyonundan farklı olarak hem büyük hem de detaylı bir oyun.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde aksiyona doymanızı sağlayacak olan Soul Rush'da sahip olduğunuz boss'a topladığınız ruhları götürerek onu iyilerin tarafına geçirmeye çalışmalısınız. Zaten oyundaki amacınız da olabildiğinde fazla ruh toplamak.

Zorlandığınız yerlerde kullanabileceğiniz 4 farklı güçlendirme özelliği dışında 5 farklı harita içeren oyunda yaptıklarınızı yeniden izleme ve paylaşma seçeneği de sunuluyor. Oynnışı oldukça heyecanlı olan oyunu, aksiyon oyunları oynamayı seviyorsanız satın alarak denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Soul APK

    Grim Soul APK Android MMORPG oyununda canavarlar, cadılarla savaşıyor, karanlık zindanlara giriyor, ortaçağ dünyasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Soul Knight APK

    Mobil cihazlarınızda roguelite nişancı deneyimi yaşayabileceğiniz Soul Knight APK'da, karanlık zindanlara inin ve düşmanları alt edin.
  • Soul Guardians

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu rol yapma oyunudur.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow Bug Rush

    Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.