Söz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
3,186 TOPLAM İNDİRME

Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.

Strike Force Online, Star TV’de yayınlanan, oyuncu kadrosu kadar konusuyla dikkat çeken Söz dizisinin mobil platforma uyarlanmış oyunu. Oyun Studyosu tarafından geliştirilen, Android platformuna özel çıkış yapan askeri strateji - aksiyon oyununda Tim komutanı olarak görev alıyoruz. Birbirinden zorlu görevler bizleri beklerken, her yeni görevde Timimize yeni birisi katılıyor.

Bir Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alan, her bölümünde reyting rekorları kıran sevilen dizi Söz’ün mobil oyunu, dizi senaryosuna benzer şekilde geliştirilmiş. Tim komutanı oluyor, timimizi geliştiriyor ve görevleri (rehine kurtarma, bilgi toplama, hedefleri yok etme, rehineyi koruma, alan savunma gibi pek çok görev mevcut) sırasıyla tamamlayarak ilerliyoruz.

Oyunda topladığınız her nesne büyük önem taşıyor. Örneğin; madalyaları toplayarak emrimizdeki askerlerin özelliklerini güçlendirebiliyor, sağlık paketleriyle askerlerimizin güçlerini yenileyebiliyor, el bombalarıyla bariyerleri patlatıp düşmanları etkisiz hale getirebiliyoruz.

Erkan Calp

Söz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME
171 MB DOSYA BOYUTU

Söz dizisi mobil oyunu Strike Force Online'ı tavsiye ederim.

Strike Force Online, Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin senaryosuna benzer şekilde geliştirilmiş strateji - aksiyon oyunu. Söz dizisini izlemiş olun olmayın, askeri oyunları seviyorsanız iPhone ve iPad’inize indirip oynamalısınız. Oyun Studyosu, harika bir iş çıkarmış.

Her bölümü izlenme rekorları kıran Söz dizisinin mobil platforma uyarlanan oyununda Özel Kuvvetler Tim’inin komutanı olarak görev alıyoruz. Tim komutanı olarak timimizi geliştirip verilen zorlu görevleri sıralasıyla tamamlıyoruz. Her yeni görevle takımımıza yeni biri katılıyor. Bu arada oyunda birçok farklı görev bulunuyor. Rehine kurtarma, bilgi toplama, süreli alan savunma, hedefleri yok etme, keşif gibi etkili görevler sizleri bekliyor. Görevler bittiğinde topladığımız altın ve madalyaları da askerlerimizin özelliklerini güçlendirmek için kullanıyoruz. Bu arada sağlık paketleri ve el bombaları da toplanabilir mühim diğer objeler.

Görsel açıdan “biraz daha iyi olabilir sanki” dedirten yapımda görevleri tamamlarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Tank Battle: War of Iron Force

    Tank Battle: War of Iron Force (Tank Strike Battle: Warthunder), tüm Android cihazlarda oynanabilen tank savaşı oyunu.
  • Söz - Online Multiplayer

    Söz dizisinin resmi mobil oyunu
  • Modern Strike Online

    Modern Strike Online, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli online fps oyunu.
  • Adalet Namluda: Afrin

    Türk yapımı harika bir askeri savaş oyunu!
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu