Space Bounties Inc.

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Space Bounties Inc. Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur. İçerisinde aynı zamanda rol yapma oyunu öğeleri de barındıran oyun tekrar oynanabilirliği yüksek olması sebebiyle uzun süre siiz meşgul edebilecek oyunlardan bir tanesi.

Sizi alıp eski zamanlara götürecek ve nostalji yaptıracak bir oyun olan Space Bounties, piksel art grafikleri ve retro tarz müzikleri ile dikkat çekiyor diyebilirim. Geleceği ve geçmişi bir araya getiren oyun, ileriki bir zamanda geçiyor.

Space Bounties, adından da anlaşılabileceği gibi ödül avcılarının hikayesini konu ediyor. Yukarıda da söylediğim gibi gelecekte geçen bir oyun olan Space Bounties de ne zaman uzay korsanları, uzay mafyası, yok olan gezegenler ortaya çıkarsa, bu ödül avcılarına başvuruluyor.

Ödül avcısı dediğimiz kavramı da aslında belli bir para karşılığında verilen görevi yerine getirip gerekli kötü adamları yakalayan bir grup paralı asker gibi düşünebilirsiniz. Yani oyunda ödül avcıları ile size verilen görevleri tamamlıyorsunuz.

Oyunun en önemli özelliği ise her oyunun rastgele üretilmesi diyebilirim. Yani her yeni oyuna başladığınızda bütün içerik random olarak çıkarılıyor, bu sayede her oyun benzersiz ve kendine özgü oluyor.

Uzaylılar, sayborglar, mutantlar ve androidlerin de içlerinde bulunduğu 132 benzersiz karakterin yer aldığı oyunda, her yeni oyun farklı ödül avcıları va kaçaklar ile yaratılıyor. Yani her oyunda karakterlerinizin özellikleri, sağlıkları, silahları ve yetenekleri farklı oluyor.

Bununla birlikte görevleriniz boyunda ekipmanları satın alıp satabiliyor, gittiğiniz yerlerde bulduklarınızı yağmalayabiliyor, karakterlerin özelliklerini, silah ve ekipmanların özelliklerini yükseltebiliyorsunuz.

Oyunun savaş sistemi ise sıra tabanlı, bu da size esnek bir oyun yapısı sunuyor. Yine oyunda 3 farklı zorluk seviyesi bulunuyor. Ayrıca oyun esnasında, savaş sırasında bile, oyunu kaydedip daha sonra devam etme şansına sahipsiniz.

Etkileyici ve farklı bir oyun olan Space Bounties Inc.'i herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Space Bounties Inc.

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Space Bounties Inc. iPhone ve iPad cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz farklı ve orijinal bir strateji oyunudur. Oyun yapısı itibariyle benzerlerinden ayrılan Space Bounties Inc. kesinlikle denenmeyi hakeden oyunlardan bir tanesi.

Oyunun konusuna göre gelecekte geçen bir zamanda yaşıyorsunuz ve zaman zaman ortaya çıkan uzay korsanı, uzay mafyası gibi kötü adamlara ve kaçaklara karşı savaşıyorsunuz. Fakat bunu belli bir miktar para karşılığında yapıyorsunuz. Yani oyunda adı üzerinde ödül avcısı olarak çalışıyorsunuz.

Oyunda amacınız size verilen görevleri tamamlamak. Bunun için de belli ödül avcıları ile birlikte görevinize başlıyorsunuz. Savaşlar sıra tabanlı gerçekleştiriliyor ve bu da size esneklik sağlıyor. Bununla birlikte istediğiniz zaman kaydedip kapatıp daha sonra devam etme şansına sahip olmanız da oyunun bir diğer artısı.

Oyunu diğerlerinden ayıran ve onu orijinal yapan en önemli özellik ise her yeni oyunun rastgele oluşturuluyor olması. Oyunda 132 farklı karakter var ve her yeni oyunda bu karakterler rastgele seçiliyor. Bununla birlikte karakterlerin özellikleri, yetenekleri, silahları, sağlıkları da rastgele geliyor. Ayrıca benzer şekilde mekanlar da her seferinde farklı geliyor. Bu da oyunu çok daha benzersiz ve tekrar oynanabilirliği yüksek hale getiriyor.

Oyunun bir diğer özelliği ise size nostalji yaptıracak olması. Oyun piksel art grafiklerle tasarlanmış ve bununla birlikte retro müzikler de oyuna eşlik ediyor. Eğer siz de bu tarz savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merchants of Space

    Merchants of Space güzel grafiklere sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Warhammer 40,000: Space Wolf

    Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.
  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.
  • Space Commander

    Space Commander, kaliteli grafikler sunan uzay strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Soldiers Inc: Mobile Warfare

    Soldiers Inc: Mobile Warfare, Android platformunda gelecekte geçen online strateji oyunu olarak yerini alıyor.
  • Space War: Galaxy Defender

    Space War: Galaxy Defender, uzayda araştırma yapmak için yolculuk yapan geminize yapılan saldırıları savunmayı amaçlayan bir strateji oyunudur.
  • Bio Inc.

    Bio Inc. oldukça cesur bir şey deniyor ve sizin ruh hastası bir doktoru canlandırıp hastanıza kötü davranmanızı istiyor.