Space Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

Space Frontier, Android telefonda oynayabileceğiniz uzaya roket fırlatma oyunu.

Space Frontier, Ketchapp’ın olmasıyla Android platformuna öne çıkan uzaya roket fırlatma oyunu. Roketi yörüngesinde mümkün olduğunca yüksek noktaya çıkarmamızı isteyen oyunda hata yapma lüksümüz yok.

Minimalist görsel çizgileriyle her yaştan kişinin dikkatini çeken uzay oyununda roket fırlatma gibi son derece zor, dikkat isteyen bir görev alıyoruz. Roketi stratosfere kadar çıkarmamız isteniyor. Roketi fırlatmak için roketi oluşturan parçalara (yeşille işaretli noktalara) geç ancak çok ta geç basmamamız gerekiyor. Doğru zamanı beklememiz, tam vaktinde de dokunuşu yapmamız lazım. Aksi halde roket gökyüzünde paramparça alıyor.

Başarıyla gerçekleştirdiğimiz fırlatmalar bize altın olarak geri dönüyor. Altınlarla roketi büyütüyoruz. Roketin büyümesi demek çok daha yüksek puan demek elbette. Bu yüzden kazandığınız altınları harcamaktan çekinmeyin.

Erkan Calp

Space Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Space Frontier, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz uzaya roket fırlatma (uçurma) oyunu.

Space Frontier, Ketchapp’ın oyun olmasıyla öne çıkan uzay temalı refleks oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda uzaya roket fırlatma görevini alıyoruz. Roketi yörüngesinde mümkün olduğunca yüksek noktaya ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da oynaması çok daha keyif veren uzay oyununda yanlış zamanda yaptığımız dokunuş roketin parçalarına ayrılmasına sebebiyet veriyor. Roketin birleşme noktalarına yaptığımız zamanlı dokunuşlarla uzaya doğru çıkmasını sağlıyoruz. Ne kadar yukarı çıkarsak o kadar çok altın kazanıyor, altınları roketi büyütmek için kullanıyoruz. Ayrıca roketin görünümünü değiştirme şansına sahibiz ancak altınları buraya harcamamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Frontier 2

    Ketchapp'ın uzay macera oyunu
  • Trials Frontier

    Son derece gerçekçi fizik motoru ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Trials Frontier, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Frontier Heroes

    Frontier Heroes'ta Amerikan tarihini konu alan onlarca farklı mini oyun yer alıyor.
  • Space Drill

    Space Drill kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunudur
  • Space Max

    Space Max, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Rapstronaut: Space Journey

    Rapstronaut: Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur.
  • Space Chicks

    Space Chicks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.
  • Space Hero

    Space Hero oldukça kolay bir şekilde oynanabilen sürükleyici bir Android oyunudur.