Space Sketchr

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Space Sketchr, Android cihazlarınızı kullanarak uzay boşluğunda 3 boyutlu görsel çizimler yapabilmenizi sağlayan demo bir Android uygulaması.

Space Sketchr, Project Tango'nun sahip olduğu potansiyeli gösterebilmek adına hazırlanan eğlenceli bir Android 3 boyutlu çizim uygulaması. Eğlence amaçlı geliştirilen uygulama henüz sadece demo aşamasında. Fakat 3 boyutlu çizimler yapmak istiyorsanız uygulamayı ücretsiz olarak indirip eğlenebilirsiniz.

Farklı açılardan bakabileceğiniz oyunda asıl olarak 2 nokta arasını birleştirerek çizim yapıyorsunuz. Deneysel ve eğlence amaçlı olarak hazırlanan uygulamayı hemen indirip siz de uzay boşluğunda özgürce 3 boyutlu çizimler yapmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Multi Space APK

    Multi Space APK özel ve profesyonel sosyal medya hesaplarınızı eş zamanlı bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Warhammer 40,000: Space Wolf

    Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Hello Space

    Hello Space, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir retro uzay oyunu.
  • Merchants of Space

    Merchants of Space güzel grafiklere sahip bir mobil strateji oyunudur