SPACE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefon bağımlılığından kurtulun.

SPACE, kullanıcıların akıllı telefonlara olan bağımlılığını azaltamaya yardımcı uygulamalar arasında. Android telefonunuzda gerektiğinden fazla zaman harcıyorsanız bu uygulamaya göz atmanızı tavsiye ederim.

800.000’in üzerinde indirmeye ulaşan Breakfree yeni adıyla SPACE, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan akıllı telefon bağımlılığına çözüm getiriyor. Gün içerisinde telefonunuzun kilidini kaç kere açıp kapattığınızdan, uygulamalarda ne kadar vakit harcadığınıza tüm kullanımınızı takip ederek grafiksel arayüz üzerinden sunmakla kalmıyor; ekran karartma, bildirim engelleyici gibi seçenekler sunarak telefondan uzak durmanızı sağlıyor. Önerileri dikkat ederek akıllı telefonunuzdan yeterince uzak durmayı başarırsanız çeşitli rozetlerle ödüllendiriliyorsunuz.

Akıllı telefonunuzla gereksiz zaman harcıyor, sevdiklerinizle zaman geçirmek yerine telefon ekranına bakmayı tercih ediyor, dikkatinizi işinize/ödevinize veremiyor, bir bağımlı olduğunuzu düşünüyorsanız SPACE uygulamasını kullanmanızı öneririm. Telefonların amacına uygun olarak kullanılması gerektiğini hatırlatan güzel bir uygulama.

Erkan Calp

SPACE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
35.9 MB DOSYA BOYUTU

Telefon bağımlılığından kurtulun.

SPACE, yaşa bakmayan akıllı telefon bağımlılığına çözüm getiren popüler uygulamalardan biri. 1 milyona yakın indirmeye ulaşan Breakfree yeni adıyla SPACE adlı uygulama, akıllı telefonunuzla gün içinde geçirdiğiniz süreyi detaylı olarak raporluyor. Bildirimlerinize bakmak için telefonunuzun ekranını kaç kere açtığınızdan sosyal ağ uygulamalarında ve oyun oynuyorsanız oyunlarda geçirdiğiniz süreyi grafiksel olarak karşınıza çıkarıyor.

Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırmak için tasarlanmış cihazlar arasında en değerlileri. Günlük yaşantımızın bir parçası haline gelmiş durumdalar. Bilgisayar kadar güçlü bu cihazlarla birçok işi yerimizden kalkmadan halledebiliyor, oyun oynuyor, müzik dinliyor, kitap okuyor, gündemi takip ediyor, webde geziniyor ve daha pek çok şey yapıyoruz. Peki, gün içinde akıllı telefonunuzla ne kadar zaman harcıyorsunuz?

SPACE, telefonunuzla geçirdiğiniz zamanı grafiksel arayüz üzerinden harika bir şekilde gösteriyor. Telefonunuza ne kadar bağımlı olduğunuzu, hayatınızı ne kadar etkilediğini görebiliyorsunuz. Uygulamanın güzel yanı; akıllı telefona olan bağlılığınızı göstermekle kalmıyor; telefona gömülmek yerine sevdiklerinizle zaman geçirmeniz, işe/derslere odaklanmanız konusunda bazı araçlarla size yardımcı oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • StayFree

    StayFree Android İndir: Akıllı telefon bağımlılığından kurtulun.
  • Forest APK

    Forest APK Android uygulaması telefon bağımlılığından kurtulmanıza yardımcı olur. Akıllı telefon bağımlılığı olanlara bu ücretsiz uygulama tavsiyemizdir.
  • MyAddictometer

    Telefonla ve telefonsuz geçirdiğiniz zamanı grafiksel olarak sunuyor.
  • FocusMe

    Android telefonlar için uygulama ve site engelleyici
  • ActionDash: Digital Wellbeing

    ActionDash: Digital Wellbeing uygulaması akıllı telefon bağımlılığını azaltmayı amaçlıyor.
  • Digital Wellbeing (Dijital Denge)

    Google Digital Wellbeing (Dijital Denge) uygulamasıyla Android telefona bağımlılığınız azalacak.
  • Social Fever

    Akıllı telefon bağımlılığınız varsa bu ücretsiz uygulamayı tavsiye ederim.
  • iTranslate

    iTranslate, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu popüler ve ücretsiz çeviri uygulamasıdır.