Speed Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Speed Golf, Ketchapp'ın imzasını taşıyan ücretsiz golf oyunu.

Speed Golf, görsellikten ziyade oynanışa önem veriyorsanız başından zor kalkacağınız bir spor oyunu. Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda amacınız golf topunu mümkün olduğunca hızlı şekilde deliklerle buluşturmak.

Ketchapp’ın imzasını taşıyan golf oyununda atışlarınızı 5 saniye gibi çok kısa bir sürede gerçekleştirmeniz gerekiyor. Golf sahasının yapısını dikkate alarak açınızı ayarlayıp atışınızı yapıyorsunuz. Atış esnasında işinizi kolaylaştırmak adına olduğunu düşüneceğiniz noktacıklar çıkıyor ancak bunlar oyunda ilerledikçe önemini yitiriyor. Çok daha girintili çıkıntılı sahalarda açıyı ayarlamak zorlaşıyor ve çarptırırak deliğe sokmaktan başka şansınız kalmıyor.

Oyunda ilerlemek için verilen sürede isabetli atış yapmanız tek başına yeterli olmuyor. Atışınızı yapmadan altınları da gözünüze kestirmeniz, onları da alacak şekilde açıyı ayarlamanız gerek. Buna dikkat etmezseniz farklı sahalarda oynama şansınızı kaybediyorsunuz.

Erkan Calp

Speed Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Speed Golf, Ketchapp'ın iOS platformuna ücretsiz çıkardığı golf oyunu.

Speed Golf, Ketchapp imzasını taşımasıyla iOS platformunda öne çıkan spor oyunları arasında. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabildiğimiz oyunda olabildiğince seri davranarak mümkün olduğunca fazla isabetli atış gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Görsel açıdan olmasa da oynanabilirlik olarak üst seviye bir golf oyunu diyebilirim. Farklı sahalarda zorlu atışlar gerçekleştirdiğimiz oyunda süre sınırımız bulunuyor. Topun atışını ayarlamak, deliği hesaplamak ve atışımızı yapmak için 5 saniye süremiz var. Bu süre içerisinde topu delikle buluşturup sonraki atışa geçmemiz gerekiyor. İlerledikçe tahmin edeceğiniz üzere delikle aranızdaki mesafe artıyor ve sahanın yapısı değişiyor.

Farklı sahalarda oynama şansına sahibiz ancak yeteneğimizi göstereceğimiz sahalar açık olarak gelmiyor; atış esnasında topladığımız değerli taşları kullanarak yeni sahalarda oynama şansı yakalıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.