Spin Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Spin Bros, hem tek hem de iki kişilik oynanabilen eğlenceli bir beceri oyunu.

Spin Bros, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak akıllarımızda yer ediyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda karşılıklı yerleştirilmiş olan pervanelerin çekişmeli maçlarına tanıklık ediyoruz. Oyunda başarılı olabilmek için hem çok hızlı hareket etmemiz hem de yetenekli olmamız gerekiyor.

Spin Bros'taki temel amacımız kontrolümüze verilen pervaneyi, parmağımızı ekranda sürükleyerek döndürmek ve topu fırlatarak gol atmak. Kulağa kolay gibi gelse de karşımızdaki yapay zeka epey akılcı hamlelerle karşılık veriyor. Özellikle bölümler ilerledikçe artan zorluk seviyesi kendini iyiden iyiye hissettiriyor.

Spin Bros'ta iki kişilik mod da bulunuyor. Bu mod üzerinden arkadaşlarımızla karşılıklı maçlar yapabiliyoruz. Eğlenceli ve hırslı mücadelelere tanık olduğumuz bu oyun beceri ve reaksiyona dayalı oyunlar oynamaktan hoşlanan oyunseverleri ekrana kilitleyecektir.

Emircan Erdoğan

Spin Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Spin Bros, heyecanlı oyun yapısıyla beğenimizi kazanan eğlenceli bir beceri oyunu.

Spin Bros, ilginç ve orijinal bir beceri oyunu oynamak isteyenlerin kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi. Ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda pervaneyi çevirerek topu fırlatmaya ve karşı tarafa gol atmaya çalışıyoruz.

Oyunda giderek artan zorluk seviyesine yer verilmiş. Geçtiğimiz her bölüm bir öncekinden daha çekişmeli geçiyor. Kontrolümüzdeki pervaneyi döndürebilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Kontroller son derece basit fakat doğru zamanda, doğru hamleyi yapmayı çözmek alışkanlık gerektiriyor.

Sping Bros'ta kullanılan grafikler beklentileri karşılıyor. Göz alıcı olduklarını söylemek hata olur fakat son dönemin oyunlarında karşımıza çıkan minimal görsel akımını başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Oyunun en iyi yanlarından bir diğeri de ister tek kişilik ister iki kişilik oynayabilmemize imkan vermesi. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek eğlenceli maçlar gerçekleştirebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Spin Bros, eğlenceli bir beceri oyunu arayanların hoşuna gidecek türden bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.
  • Sky Spin

    Sky Spin, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz top oyunu.
  • Spin Hawk: Wings of Fury

    Spin Hawk: Wings of Fury, klasik sonsoz koşu oyunlarına değişik bir fizik tabanı ekleyerek yönettiğiniz karakterin sürekli daireler çizerek ilerlediği Flappy Bird benzeri bir beceri oyunudur.
  • Spin

    Spin, dönen platformda topu ilerletmeye çalıştığınız refleks odaklı Ketchapp oyunu.
  • Spin Up!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Super Sticky Bros

    Super Sticky Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kardeş Payı Mucit Bros

    Kardeş Payı dizisini konu alan oyun ile dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadın çalışması için çabalamanız gerekiyor.
  • Soccer Spin

    Soccer Spin, arkadaşlarınızla beraber, online oynayabileceğiniz futbol oyunu.