Spin Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Spin Commander sayesinde Android cihazlarınızdan düşmanlarınızı alt etmenin keyfini sürebiliyorsunuz.

Spin Commander oyunu, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında keyifle oynayabilecekleri bir aksiyon shooter oyunu olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve hem fiziksel hareketinizi gerektiren hem de oldukça kıvrak bir oyun anlayışına sahip olan oyun, aksiyon meraklılarının dikkatini çekmeyi başaracaktır.

Oyundaki temel amacımız, elimizdeki uzay gemisini kullanarak üstümüze doğru gelen düşmanlara karşı etkili bir savunmada bulunabilmek. Bunu yapmak için gemimizde yer alan silahları kullanıyoruz ve düşmanları öldürüyoruz. Ancak gemimizi kontrol için telefonumuzu gerçekten hareket ettirmek ve gerekli yönlere doğru döndürmek gerekiyor. Dolayısıyla ya elinizdeki telefonu sürekli hareket halinde tutmanız ya da kendiniz bizzat dönüş yapmanız gerekiyor. Jiroskop sensöründen faydalanan uygulama, böylelikle dönüş ve hareket açılarınıza bakarak devamlı olarak geminizi döndürüyor.

Oldukça eğlenceli ve ilginç bir konsepte sahip olmasına karşın zaman zaman yorucu olabilen oyunda maalesef alternatif bir kontrol mekanizması yer almıyor. Bu nedenle sürekli olarak fiziksel hareketlerde bulunarak oyunu oynamaya çalışmak bir süre sonra yorucu bir hal alabiliyor.

İçerisinde 10 adet bölüm barındıran oyun, bosslarla karşılaşma, zamanlı oyun modu, yüksek puan sıralaması gibi ekstra bazı özelliklere de sahip. Arkadaşınızın cihazını sizin, sizin cihazınızı arkadaşınızın kontrol ettiği çok oyunculu mod ise dostlarınızla birlikte eğlenmek için gereken fırsatı sunuyor.

Grafikleri yeterince iyi olan ve bunu ses öğeleriyle destekleyen Spin Commander, zorlayıcı olabilen ve insanı yoran kontrol mekanizması haricinde yeterince eğlenceli. Ancak devamlı fiziksel hareketlerde bulunmaktan hoşlanmayanların dikkat etmesi gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

Spin Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Spin Commander oyunuyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan etkileyici bir aksiyon shooter deneyimine adım atabilirsiniz.

Spin Commander, son zamanlarda karşılaştığımız en ilginç shooter oyunlarından bir tanesi diyebilirim. iPhone ve iPad kullanıcılarının keyifle oynayabilecekleri oyun, ücretsiz olarak sunuluyor ve sıradışı oynanış şekliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Elimizdeki üçgen şekilli uzay gemisini kullanarak üzerinize gelen düşmanları yenmeniz gereken oyun, son dönemin etkileyici aksiyon oyunları arasında.

Oyunun en dikkat çekici yanı, sıradışı kontrol mekanizması. Cihazınızda bulunan jiroskopu kullanan ve böylece cihazın hareketlerini tespit eden oyun, bu hareketlerle eş zamanlı bir şekilde ekrandaki geminin de dönmesini sağlıyor. Dönmesini sağladığınız gemi ise ekrana dokunmanızla birlikte ateş ediyor ve üstünüze doğru gelen düşmanları patlatabiliyorsunuz.

Spin Commander'ın sahip olduğu grafik ve ses öğeleri oldukça minimalistik bir şekilde hazırlanmışlar. Bu nedenle oynayışınız esnasında herhangi bir şekilde rahatsızlık duymanız yahut yorulmanız mümkün değil. Fakat kontrol dinamiklerinin biraz fiziksel hareket gerektirmesi uzun vadeli oyunlarda yorulmanıza sebep olabilir.

Karşımıza çıkan diğer ilgi çekici yanları listelemek gerekirse;

  • Toplamda 10 adet farklı bölüm
  • Boss savaşları
  • Zamanlamalı mod
  • Çok oyunculu mod
  • En yüksek skorları görebilme

Bu özelliklere ek olarak satın alabileceğiniz uygulama içi satın alma seçenekleri de barındıran Spin Commander, denemek isteyebileceğiniz yeni ve popüler oyunlardan birisi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Commander - Renegade

    Air Commander - Renegade, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.
  • Neon Commander

    Neon Commander, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir ateş etme oyunudur.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Spin-Tops

    Spin-Tops, Beyblade hayranlarının ilgisini çekecek bir oyun.
  • Smash Spin Rage

    Android cihazınızda oynayabileceğiniz bu aksiyon dolu oyundaki en önemli ve ölümcül silahınız; öfkeniz.
  • Planet Commander Online

    Uzay gemilerini yöneterek aksiyon dolu gezegen savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Total Commander

    Total Commander uygulaması, akıllı telefonlarınızda dosyalarınızı yönetebilmenizi sağlıyor.