Spiral Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
29.64 MB DOSYA BOYUTU

Spiral Tower, size verilen nesneyi düşürmeden en üst noktaya ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Dönerek tırmanılan bir kuleye kare şeklindeki bir nesneyi çıkartabilir misiniz? Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Spiral Tower oyunu sizden bunu yapmanızı istiyor.

Spiral Tower oyununda yüksek bir kulenin etrafında dolanarak en üst noktaya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Elbette yolculuğunuz hiç kolay olmayacak. Kule etrafında sizin en üst noktaya ulaşmanızı istemeyen kötü karakterler var. Bu yüzden yolculuk esnasında acele etmemeli ve oldukça dikkatli olmalısınız. Yol boyunca karşınıza dönen cisimler, yukarıdan düşen kareler ve üçgen şeklinde tuzaklar çıkacak. Tüm bu engelleri geçebilmek için deneyimli ve soğukkanlı olmalısınız.

Gelişmiş grafiklere ve oldukça eğlenceli müziklere sahip olan Spiral Tower, sizi boş zamanlarınızda eğlendirecek. Oyunda en iyiler arasına girebilmek için eğlenmeniz yetmiyor. Oyuna önem vermeli ve en üst noktalara çıkmalısınız. En üst noktaya ise ancak tecrübe ile ulaşabilirsiniz. Spiral Tower oyununda ilk başlarda çok fazla yanacaksınız. Bunu önemsemeyin ve her seferinde oyuna yeniden başlayın.

Spiral Tower oyununun kontrolleri ise oldukça kolay. Kule etrafında ilerleyen cismi durdurmak için ekrana dokunmanız yeterli. Dokunma işlemleri ile birlikte engelleri aşabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Eğer bu tarz beceri oyunlarını seviyorsanız Spiral Tower'ı hemen şimdi deneyin!

Uğur Sağlam

Spiral Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

Spiral Tower, oyunun size verdiği nesneyi engellere takılmadan en üst noktaya ulaştırmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.

Renkli ve zorlu bir beceri oyunu olan Spiral Tower ile boş zamanlarınızda oldukça fazla eğleneceksiniz. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Spiral Tower ile kulenin en üst noktasına ulaşmaya çalışın.

Spiral Tower oyununda size verilen nesneyi engellere takılmadan en üst noktaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yolculuk boyunca karşınıza zorlu engeller çıkacak. Sizin bu engellere takılmadan ilerlemeniz ve nesneyi düşürmemeniz lazım. Eğer nesneyi düşürürseniz oyuna yeniden başlıyor ve aynı engelleri tekrar geçmeye çalışıyorsunuz. Bu oyunda göreviniz oldukça zorlu fakat siz bunu başarabilirsiniz. 

Spiral Tower oyununun kontrollerini yapmak ise oldukça kolay. Yolculuk esnasında karşınıza çıkan engellere çarpmamak için ekrana dokunarak nesneyi durdurmanız gerekli. Nesneyi durdurduktan sonra engelin geçmesini bekleyin ve daha sonra yolunuza devam edin. Bu işlemin dışında Spiral Tower oyununda yapmanız gereken başka herhangi bir işlem bulunmuyor.

Beceri oyunları arasında farklılık oluşturan Spiral Tower’ı hemen şimdi indirin ve sınırsız bir eğlenceye başlayın. Oyuna arkadaşlarınızı da davet ederek birbiriniz ile küçük yarışmalar düzenleyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spiral

    Spiral, sarmal şeklinde kuleden son hız inmeye çalıştığınız zorlu refleks oyunu.
  • Spiral Roll

    Keyifli bir beceri oyunu
  • Spiral Rush: a Snake Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Color Tower

    Color Tower, renkli kutuları düşürerek kule yapmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Tasty Tower

    Tasty Tower ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir kule tırmanma oyunudur.
  • Tower With Friends

    Tower With Friends basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir kule inşa etme oyunudur