Spirit Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Spirit Rush, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Spirit Rush, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Efsanebi yılan oyununun daha gelişmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkan Spirit Rush, oldukça eğlenceli bir oyundur. 

Zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Spirit Rush, mistik yaratıklardan kaçarak puanlar toplamanız gereken bir oyundur. Oyunda bir erderhayı yönetiyor ve sonsuzluğa doğru giden bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Ejderhanın üzerinde ilerliyor ve yolunuza çıkan engellerden kaçarak puanları topluyorsunuz. Düşmanlarınızla mücadele ediyor ve onları ortadan kaldırıyorsunuz. Barışı geri getirmek için mücadele etmeniz gerekiyor. Efsanevi yılan oyunu tarzında bir oynanışa sahip olan oyunda oldukça kolay kontroller yer alıyor. Dairesel saldırılar yapıyor ve zevkli zamanlar geçiriyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşmak için iyi bir ejderha yöneticisi olmanız gerekiyor. Spirit Rush oyununu sakın kaçırmayın.

Spirit Rush oyununu Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Spirit Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Spirit Rush, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Spirit Rush, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Oyunda bir ejdarhayı yönlendirerek puanlar topluyor ve aynı zamanda düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz.

Bir zamanların efsanesi olan yılan oyununa benzer bir kurguyla karşımıza çıkan Spirit Rush, bir ejderhanın yönlendirilerek başından geçen maceraları konu alıyor. Oyunda sonsuz bir şekilde mücadelelere girişiyor ve puanlar topluyorsunuz. Karşınıza çıkan düşmanlarla mücadele ediyor ve onları ortadan kaldırarak barış ortamının hüküm sürmesini sağlıyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Spirit Rush, zevkli zamanlar geçirmenizi mümkün kılıyor. Oyunda dairesel hareketler yapabiliyor, keskin virajlara girebiliyor ve özel yetenekler kullanabiliyorsunuz. Mücadele gücü yüksek olan Spirit Rush'ı mutlaka deneyin. Oyunda yer alan kontrollerde oyuncuları yormuyor ve böylece daha akıcı bir oyun deneyimi sağlanmış oluyor. Spirit Rush sizleri bekliyor.

Spirit Rush oyununu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Stickman Rush

    Stickman Rush trafik içerisinde3 yol almaya çalıştığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Double Rush

    Double Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Crystal Rush

    Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Paper Train: Rush

    Paper Train: Rush, herkes tarafından keyifle oynanabilecek eğlenceli bir oyun.
  • Rush Hero

    Rush Hero, Ketchapp'ın Android cihaz kullanıcılarına ücretsiz sunduğu bir ninja oyunu.
  • Subway Train Rush

    Subway Train Rush sonsuz koşu oyunlarının en başarısız örneklerinden bir tanesi.