Splash: Underwater Sanctuary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Splash: Underwater Sanctuary, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Splash: Underwater Sanctuary, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Denizleri ve okyanusları seviyorsanız bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçirme şansına sahip olabilirsiniz.

Deniz canlıları ilginizi çekiyorsa, denizaltı ile ilgili belgeselleri severek izliyorsanız ve bu enteresan yaratıklarla ilgili bilgiler edinmeyi seviyorsanız, Splash: Underwater Sanctuary tam size göre bir oyun diyebilirim.

Aynı anda hem eğlendirici hem de bilgilendirici türde bir oyun olduğundan her yaştan insana hitap ediyor olsa da daha çok çocukların beğeneceğini de söyleyebilirim. Özellikle biyoloji ile ilgilenen çocuklar çok severek oynayacaklardır.

Pek çok başarılı oyunun yapımcısı olan ve Flutter adlı kelebeklerle ilgili bir diğer simülasyon oyununu geliştiren DeNa Corps. firması tarafından geliştirilmiş olan oyun çok yeni olmasına rağmen şimdiden 500 bin indirmeye yaklaşmış durumda.

Oyunda okyanusun ekosistemi ve devamlılığı sizin ellerinizde diyebilirim. Bunun için okyanusun popülasyonunu artırmanız ve çeşitliliği devam ettirmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için de balıkları yumurtalarından çıkarmalı, beslemeli ve büyütmelisiniz.

Bu esnada mercan resiflerinden çıkan altınları toplamanız gerekiyor. Çünkü daha sonra bu altınları yiyecek üretmekte kullanıyor ve daha sonra bu yiyeceklerle balıklarınızı besliyorsunuz. Oyunda çeşit çeşit pek çok farklı türden balık bulunuyor.

Oyun hem eğlenceli hem öğretici demiştim. Öğretici olmasının sebebi ise oyun içerisinde bir ansiklopedi bulunması. Bu ansiklopedi üzerinden keşfettiğiniz balık ve su altı canlı türleri hakkında çeşitli bilgiler edinebiliyorsunuz.

Oyunda yine oynadıkça level atlıyor, level atladıkça daha fazla çeşidin kilidini açtırıyorsunuz. Bununla birlikte okyanusunuzu kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz pek çok güzel dekorasyon da bulunuyor. Yine oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayarak hediye alışverişi yapabiliyorsunuz.

Güzel ve farklı bir oyun olan Splash: Underwater Sanctuary'yi denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Splash: Underwater Sanctuary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
68.2 MB DOSYA BOYUTU

Splash: Underwater Sanctuary, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Splash: Underwater Sanctuary, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Pek çok başarılı oyuna imza atmış olan DeNa Corps firmasının Flutter'dan sonraki ikinci simülasyon oyunu olan Splash: Underwater Sanctuary'de bu kez tema olarak okyanus seçilmiş.

Eğer denizaltı canlıları ilginizi çekiyorsa, denizleri ve okyanusları seviyorsanız, bu konularla ilgili belgeselleri severek izliyorsanız bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçireceğinizi düşünüyorum. Her yaştan oyuncuya hitap eden oyunun grafikleri de hoş ve sevimli tasarlanmış.

Oyun aynı zamanda hem eğlendirici hem de öğretici nitelikte diyebilirim. Çünkü oyun içerisinde bulunan ansiklopedi sayesinde keşfettiğiniz balıkların ve canlı türlerinin özelliklerini detaylı olarak öğrenebiliyorsunuz.

Oyunda amacınız okyanusun ekosisteminin devamlılığını sağlamak diyebilirim. İlk başta tutorial niteliğinde bir bölüm ile nasıl oynanacağını öğreniyorsunuz. Yapmanız gereken okyanusun popülasyonunu artırmak ve çeşitlendirmek.

Bunun için de sürekli yeni balıklar keşfetmeniz ve onları yumurtadan çıkıp besleyip büyütmeniz gerekiyor. Beslemek için yiyecek ihtiyacınız var bunu da mercan resifleri ile sağlıyorsunuz. Yine çıkan altınları toplamanız gerekiyor çünkü yiyecek üretmek için altına ihtiyacınız var.

Oyunda bir level sistemi de bulunuyor. Level atlayarak ilerliyorsunuz ve böylece yeni canlı türlerinin kilidini açtırabiliyorsunuz. Ayrıca çeşitli dekorasyonlarla okyanusunuzu kişiselleştirebiliyor, arkadaşlarınızla hediye alışverişi yapabiliyorsunuz.

Siz de bu tarz konularla ilgileniyorsanız eğlenceli bir oyun olan Splash: Underwater Sanctuary'yi denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hunter Underwater Spearfishing

    Hunter Underwater Spearfishing bir takım eksik noktalara sahip olsa da av simülasyonu oyunlarından keyif alanların deneyebileceği bir seçenek.
  • My Oasis - Relaxing Sanctuary

    Rahatlatıcı etkisiyle karşımıza çıkan zevkli bir simülasyon oyunu
  • Hop Hop Hop Underwater

    Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp'ın sabrın sınırlarını zorlayan Android oyunlarından biri.
  • Dracula 2 - The Last Sanctuary

    Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur
  • Splash

    Splash, Ketchapp'ın imzasını taşıyan top zıplatma oyunu.
  • Splash Cars

    Splash Cars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Splash Pop

    Splash Pop, minik yaratıkları ezerek ilerlediğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Jelly Splash

    Jelly Splash oyunu ile aynı renkte bulanan jöleleri birleştirin ve sevimli canavarları patlatın.