Splashy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

1 milyon oyuncu arasına katılın!

Splashy!, Voodoo’nun sadece Android platformuda 1 milyon indirmeyi geçen top oyunu. Boşluklu uzun dairesel platformlar üzerinde sıçrayarak ilerlediğiniz oyunda zorluk düzeyi gittikçe artırılıyor. Reflekslerinize, odaklanma gücünüze ve sabrınıza güveniyorsanız oynadıkça kendisine çeken bu oyunu oynamalısınız. Boş zamanlar için ideal!

Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonunuzda her yerde açıp rahatça oynayacağınız, kafa boşaltmak için harika bir mobil oyun Splashy!. Oyunun adından da anlayacağınız üzere sıçramaya dayalı oynanış sunuyor. Durmadan zıplayan renkli topu kontrolünüz altına alarak mümkün olduğunca uzak mesafeye gitmeye çalışıyorsunuz. Top kendiliğinden zıpladığından size sadece parmağınızı sağa sola kaydırarak platformun üzerine düşmesini sağlamak kalıyor. Bir platformu bile es geçmemelisiniz. Birkaç puan topladıktan sonra platformlar hareket etmeye başlıyor. Bu noktada oyun güzelleşmeye başlıyor.

Erkan Calp

Splashy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
131.5 MB DOSYA BOYUTU

Voodoo'nun top oyununda milyonlarca oyuncu sizi bekliyor.

Splashy!, Voodoo’nun Android ve iOS platformunda 1 milyonu geçen top zıplatma oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan top oyununda adından da anlayacağınız üzere sıçrayarak ilerliyoruz. Kendiliğinden zıplayan rengi topu kontrolde tutarak mümkün olduğunca uzak mesafeye taşımaya çalışıyorsunuz. Kolay gibi görünen oyunda zorluk düzeyi hızla yükseliyor.

Boş zamanlarda, arkadaş beklerken, toplu taşımada oynanabilecek türde mobil oyunlar arasında Splashy!. Voodoo’nun olmasıyla mobilde öne çıkan, milyonlarca indirmeye ulaşan top oyununda puan kazanmak çok basit. Tek yapmanız gereken; sağa veya sola sürükleyerek topun platformun üzerine inmesini sağlamak. Zamanlamaya dikkat etmeniz gerekmiyor. Tüm platformlara ayak basmalısınız. Hareketlenerek sizi şaşırtmaya çalışan platformların arasında kalırsanız puanınız sıfırlanıyor, sil baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Splashy Cats

    Splashy Cats, sevimli kedilerle nehirde yüzmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Fire Balls 3D

    Hedefiniz tam karşınızda! Nişan alın, topu gönderin.