SpongeBob Moves In

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

SpongeBob Moves In, simülasyın oyunu oynamaktan keyif alanların SpongeBob ile kendi şehirlerini kurup yönetebilecekleri eğlenceli bir Android oyunu.

SpongeBob Moves In, SpongeBob'ın şehri olan Bikini Bottom'u inşa ederek oradaki her şeyi yönetmeniz gereken eğlenceli ve son derece keyifli bir simülasyon oyunu. Ücretli olmasına rağmen detaylı ve gelişmiş bir oyun olan SpongeBob Moves In, ücret ödeyenlere ödedikleri ücreti eğlence olarak geri sunuyor.

Güzel bir kıyı şehri kuracağınız oyunda ilk olarak bir eve taşınıyor ve iş buluyorsunuz. Daha sonra ise kazandığınız paralar ile oyuna SpongeBob dışındaki diğer karakterleri dahil ediyorsunuz. Şehriniz geliştikçe yeni karakterlerin, binaların, dekor eşyalarının ve alanların kilidi açılıyor. Tabi bunların hepsini alabilmek için daha fazla paraya ihtiyacınız oluyor.

Uygulama ücretli satılmasına rağmen oyun içerisinde de para harcamaya devam edebiliyorsunuz. Kimilerinin para tuzağı olarak gördüğü bu oyunu, bazı oyuncular sadece satın alarak çok uzun süre oynayabiliyorlar. Eğer oyunu satın almaya karar verirseniz, ilk yüklemesini WiFi bağlantısı ile yapmanızı öneririm. Hem oyunun boyutu oldukça yüksek hem de oyunu ilk yükleyip giriş yaptığınızda bazı ek yüklemeler daha yapılıyor. Bu nedenle kotalı mobil internet paketiniz varsa WiFi ile indirmeniz yararınıza olacaktır.

Şehrinizin genel mutluğundan sorum olaağınız oyunda, karakterleriniz üzülürse onlara lezzetli tatlılar ve yemekler yaparak mutlu edip durumu düzeltebiliyorsunuz. Oldukça detaylı bir oyun olması nedeniyle oynadıkça bir çok yenilik keşfedeceğiniz oyunu, eğer simülasyon oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Oyunda size verilen görevleri yapmanız da, şehirdeki diğer SpongeBob karakterlerinin mutlu olmasını sağlıyor.

Barış YANIK

SpongeBob Moves In

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

SpongeBob Moves In, iPhone ve iPad sahiplerinin oynayabileceği en iyi ve eğlenceli şehir kurma simülasyon oyunlarından bir tanesi.

SpongeBob Moves In, hem Spongebob hem de simülasyon oyunu severlerin oynarken keyiften bayılabileceği oldukça neşeli bir simülasyon oyunu. SpongeBob ile kendi şehrinizi kurup yöneteceğiniz oyuna en baştan başlayıp, şehri yavaş yavaş büyütmeniz gerekiyor. Bir iş bulup para kazanarak ve size verilen görevleri yerine getirerek diğer karakterleri de oyuna ekleyebiliyorsunuz.

Bikini Bottom adındaki şehirde en önemli olan ise şehrin mutluluk seviyesi. Eğer mutluluk seviyesi düşmeye başlarsa kötü  bir yönetim sergiliyorsunuz anlamına geliyor. Bu durumda birbirinden güzel yemek ve tatlılar yaparak diğer karakterlere hediye edip onları mutlu edebiliyor ve şehrin mutluluk seviyesini arttırabiliyorsunuz.

Şehir geliştikçe inşa edebileceğiniz binaların ve ekleyebileceğiniz karakterlerin kilidi açılıyor. Aynı zamanda süsleme için gerekli olan dekor eşyalarının ve diğer alanların da kilidi açılıyor. Tabi satın alabilmek için para kazanıp biriktirmeniz gerekli.

Bikini Bottom'u güzel bir kıyı şehri yapmaya çalışacağınız oyunun boyutu oldukça büyük. Bu nedenle oyunu indirirken WiFi bağlantısı kullanmanız yararınıza olabilir. Bunun yanı sıra oyunu yükledikten sonra ilk girişinizde yapılacak olan bazı yüklemeler daha bulunuyor. İlk yükleme ve bu yüklemeleri WiFi bağlantısı ile yaparak mobil internet paketinizin kotasından tasarruf yapabilirsiniz.

Oyun hem 8.49 TL karşılığında satılıyor hem de uygulama içerisindeki mağazadan alışveriş yapılıyor. Bu nedenle ücretsiz oyun oynamayı sevenlere uzak durmalarını öneriyorum. Fakat bir kerelik oyunun ücretini ödedikten sonra oynarken herhangi bir ekstra ödeme yapmanız gerekmiyor.

Eğer SpongeBob'u ve simülasyon oyunlarını seviyorsanız, SpongeBob Moves In'i satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpongeBob Diner Dash

    SpongeBob Diner Dash'da Sünger Bob dünyasına konuk oluyoruz
  • Soccer Moves

    Soccer Moves oldukça farklı ve eğlenceli bir futbol oyunudur
  • Moves

    Moves, günlük fiziksel aktivitelerinizi takip ederek zaman çizelgesi üzerinde detaylı bir şekilde gösteren muhteşem bir Android uygulamasıdır.
  • SpongeBob: Sponge on the Run

    SpongeBob: Sponge on the Run, filminden oyuna uyarlanan eğlenceli ve oldukça popüler SpongeBob karakterini yönlendireceğiniz bir Android oyunu.
  • Bold Moves

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun
  • SpongeBob: Krusty Cook-Off

    Sünger Bob ile birlikte yemek yapın.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Spies in Disguise

    Aksiyonun zevkine varın.