Sports Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Sports Hero, Android platformunda retro görselleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.

Sports Hero, retro görselleriyle eski oyuncuların daha fazla keyif alarak oynayacağını düşündüğüm spor oyunları arasında. Koşu, cirit atma, yüzme, uzun atlama dahil 6 spor dalında başarı yakalamaya çalışıyoruz.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye sunulan olimpiyat oyunları arasında yer alan Sports Hero’da ülkemize altın madalyayı götürmek için mücadele ediyoruz. 100m koşu, ağırlık kaldırma, 50m yüzme, 110m engelli yarış ve uzun atlamada performansımızı sergiliyoruz. Kaybetme lüksümüzün olmadığı etkinlikte birincilikle sonuçlanan her yarış sonrasında seviye atlıyor, yükseldikçe yeni dallarda yarışıyoruz.

Oyunda sporcumuzun kontrolünü ekranın alt noktalarına yerleştirilmiş butonlarla sağlıyoruz. Gerek yüzerken, gerek ağırlık kaldırırken, gerek uzun atlamada, gerekse de koşarken bu butonları önceden belirlenmiş kombinasyonlara uyararak kullanıyoruz. Her yarış öncesinde sporcumuzu nasıl kontrol edeceğimiz animasyonlu olarak gösteriliyor.

Erkan Calp

Sports Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Sports Hero, iPhone ve iPad cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro spor oyunu.

Sports Hero, iOS cihazlarınızda spor oyunlarına da yer veriyorsanız, hele ki retro görselleri çekici bulan eski nesil oyuncular arasında iseniz kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım.

iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz spor oyununda 6 dalda ülkenize altın madalyayı kazandırmaya çalışıyorsunuz. Katıldığınız yarışlar arasında; 100m koşu, ağırlık kaldırma, cirit atma, 50m yüzme, 110m engelli koşu ve uzun atlama yer alıyor. Rakipleriniz hata yapmanızı kollayan, en ufak hatanızda fark atacak kadar güçlü ve her geçen yarışta daha da zorluyorlar.

Hangi spor dalında yarışmayı seçerseniz seçin kontroller değişmiyor. Ekranın alt noktalarına gelen butonları kullanıyorsunuz. Her yarış öncesinde sporcunuzun kontrol etmek için hangi butona ne kadar sıklıkta basacağınız gösteriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • beIN Sports

    beIN Sports uygulamasıyla tüm spor müsabakalarının videolarını ve spor haberlerini takip edebilirsiniz.
  • Fuchs Sports APK

    Türkiye 2. ve 3. lig maçlarının izlenebileceği spor uygulaması Fuchs Sports APK, aynı zamanda birçok müsabakanın izlenmesinede olanak sağlıyor.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Ketchapp Summer Sports

    Ketchapp Summer Sports, farklı spor dallarında yarıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Yahoo Sports

    Yahoo Sports, hem telefon hem de tabletlerde kullanılabilen en kapsamlı spor uygulamalarından biridir.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.