Spot it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Spot it, Android işletim sistemiyle çalışan akıllı cihazlarında kullanabileceğimiz bir tür bulmaca oyunudur.

Spot it, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bulmaca oyunudur.

Uzun yıllardır masaüstü oyunu olarak karşımıza çıkan ve halen satın alınabilir olan Dobble, kendine has oynanışıyla özellikle küçük yaştaki oyuncuları kendisine çekmeyi başarıyordu. Mobil platformlara da adım atmak isteyen Asmodee, Spot it! ismiyle sevilen oyununu Android'e de getirmeye karar verdi.

Masaüstü oyununda olduğu gibi mobil oyunda da benzer bir tema kullanan Asmodee, bizlerden yine aynı resimleri eşleştirmemizi istiyor. Ekranda beliren iki beyaz dairenin içerisinde, birkaç farklı simge bulunuyor. Amacımız ise bu iki daire içerisinde yer alan benzer simgeleri eşleştirmek. Her eşletirme bize puan kazandırırken, belirli sayıda eşleştirme yapıp, toplandığımız puanlarla bölümleri geçebiliyoruz.

Oynanış olarak oldukça basit ve eğlenceli olan bu oyunun, online özellikleri de bulunuyor. Bu sayede başka insanlarla eşleşip, onlara karşı da eşleştirme yeteneklerimizi gösterebiliyoruz. İlk bakışta oynanış mekaniklerini anlaması biraz zor olan bu oyuna dair ayrıntıları ise hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Spot it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Spot it, iOS işletim sistemi üzerinde çalışan ve internet üzerinden başka insanlara karşı yarılabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.

Spot it, iPhone ve iPad üzerinde çalışabilen bir bulmaca oyunudur.

Asmodee tarafından geliştirilen bulmaca oyunu Spot it ya da Dobble, farklı bir oynanışı olan yapımlardan bir tanesi. Bu oyunda amacımız, yan yana duran iki daire içerisine yerleştirilmiş, benzer resimleri bulmak. Örneğin; bir dairenin içerisinde kuş resmi varken, diğerinin de içinde kuş resmi varsa; bu ikisinin üzerine tıklayarak daireler içerisinden kaybolmalarını sağlıyoruz ve puanları topluyoruz.

Her iki daire içinde bulunan resimleri eşleştirerek gittiğimiz ve en sonunda en yüksek puana alanın kazandığı Dobble, farklı oynanışı ile dikkat çeken oyunların başında geliyor. Farklı oynanışının yanı sıra online özelliklerinin olması da oyuna artı katan özelliklerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Masaüstü oyunu olarak uzun yıllardır satılan ve halihazırda 65TL gibi bir fiyatı olan oyuncağın telefonlara taşınmış hali olan bu oyunun oynanışına dair görüntüleri ise hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Snoopy : Spot the Difference

    Çizgi film tadında süper eğlenceli bir mobil oyun
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Switch It

    Switch It, ışın saçan tüm noktaları birleştirmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Fill It

    Fill It, size verilen şekildeki boşlukları boyamanızı amaçlayan mobil bir bulmaca oyunudur.
  • Roll With It!

    Roll With It! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Shift It

    Shift It, renkleri bir araya getirmeyi konu alan bir bulmaca oyunu.