Spotflux

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
984,080 TOPLAM İNDİRME

Engelli internet sitelerine girebilmek ve internette iz bırakmak istemiyorsanız bu programı kullanarak güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Spotflux engelli internet sitelerine kolayca girmenizi sağlayan, bu işlevinin yanında gizliliğinizi koruyan, internette takip edilmenizi ve kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesini engelleyen güzel bir servis.

Programı yükledikten sonra oldukça basit olan arayüzünü kullanarak “Enable” menüsünden aktifleştirmeniz yeterli oluyor. Daha sonra dilediğiniz internet sitesine girebilir, programın sağladığı internet güvenliği servisinin avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Bunun yanında programın ayarlar bölümünde yer alan proxyler kısmından proxyleri yapılandırabilir, ayrıca filtreler bölümünü kullanarak VPN Plus yahut sadece VPN filtreleri gibi ayarlamaları da yapabilirsiniz. Programın içerisinde yer alan test araçları sayesinde VPN'in ne kadar etkin olduğunu da test edebilir, coğrafik IP testi sayesinde konum tabanlı olarak da değişim mevcut mu gözleyebilirsiniz.

En son test olarak da kullanılan gizlilik testi sayesinde internet üzerinde ne kadar görünebilir olduğunuzu deneyebilir, böylece internette anonimliğinizi korumakta başarılı olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Başarılı ve ücretsiz VPN programları arasında yer alan Spotflux, diğer VPN programlarından şikayetçi olanların kesinlikle denemesi gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Spotflux

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19,951 TOPLAM İNDİRME

Spotflux, Android cihazlarınız üzerinde çevrimiçi gizliliğinizi korumanıza olanak sağlayan ücretsiz bir güvenlik programıdır.

Dünya üzerinde milyonlarca insan tarafından kullanılan Spotflux, bant genişliği kullanımınızı minimuma çeken, çevrimiçi gizliliğinizi koruyan, zararlı yazılımlara karşı mücadele veren akıllı ve ücretsiz bir VPN servisidir.

Diğer servislerin aksine bant genişliği kullanımınızı düşüren ve internet paketinizi daha verimli kullanmanızı sağlayan, çevrimiçi gizliliğinizi aktif bir şekilde koruyan ve zararlı yazılımları tespit ederek daha sorunu en başından çözen servis oldukça kullanışlı ve güvenilirdir.

Sadece IP adresinizi gizlemenin dışında, Spotflux bulut tabanlı sunucuları yardımıyla yapacağınız veri alış/verişlerini sıkıştırarak şifrelemektedir, böylece internet üzerinde anonim bir şekilde gezerken, verilerinizin tamamı korunmaktadır. Sanal ortamda karşılaşabileceğiniz tüm kötülüklere karşı kullanıcıları korumak için tasarlanmış olan program, gerçekten ileri düzey bir güvenlik çözümü sunmaktadır.

Sürekli olarak gelişmekte olan dijital tehditlere karşı kendinizi koruyabileceğiniz ve çevrimiçi gizliliğinizi elden bırakmayacağınız bir Android uygulamasına ihtiyacınız varsa, ilk denemeniz gereken uygulama Spotflux olmalı.

Can Çevrim

Spotflux

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,084 TOPLAM İNDİRME

Spotflux, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde çevrimiçi gizliliğinizi koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik uygulamasıdır.

Spotflux, dünya üzerinde çevrimiçi gizliliğini ve internet güvenliğini sağlamak isteyen milyonlarca insan tarafından kullanılan akıllı ve gelişmiş bir VPN servisi uygulamasıdır.

Erişime engellenmiş olan internet sitelerinin ziyaret edilmesini sağlayarak özgür bir interneti sizlere sunan uygulama, aynı zamanda çevrimiçi gizliliğinizi de koruyarak, internet üzerinde anonim olarak gezmenizi sağlar ve olası bir kimlik hırsızlığına karşı sizleri korur.

Sizleri internet ortamından gelebilecek olan tüm dijital tehditlere karşı koruyacak olan Spotflux, veri kullanımınızı da düşürerek internet paketinizi daha verimli bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar.

 

Ayrıca zararlı yazılımlara karşı da mücadele eden uygulama, olası bir güvenlik tehdidini önceden algılayarak sizi tehlikelere karşı korumaktadır.

Bulut tabanlı sunucuları yardımıyla yapılan tüm veri alış/verişlerini sıkıştıran ve şifreyelen servis, bu şekilde olası bir veri hırsızlığının da önüne geçmektedir.

Çevrimiçi güvenliğine ve gizliliğine önem veren tüm kullanıcıların denemesi gereken Spotflux'ı ücretsiz olarak iOS cihazlarınız üzerine indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FortiClient Standard

    Zararlı yazılımlar sebebiyle internet güvenliği her geçen gün önem kazanmakta. Siz de kişisel bilgisayarınızın güvenlik zaaflarını bu program ile giderebilirsiniz.
  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • NETGATE Internet Security

    NETGATE Internet Security geniş kapsamlı bir bilgisayar güvenlik programıdır.
  • BitDefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security 2017, dört yıl üst üste ödül almış internet güvenliği yazılımıdır.
  • Free Hide IP

    Free Hide IP, ücretsiz olarak IP adresinizi gizleyebileceğiniz bir internet güvenliği programıdır.
  • SpyShelter Firewall

    SpyShelter Firewall ile internet bağlantınızı denetleyebilir ve güvenlik tehditlerini engelleyebilirsiniz
  • ArcaVir Internet Security

    ArcaVir Internet Security bilgisayarınıza kapsamlı koruma sunan bir güvenlik yazılımıdır.
  • GnuPG

    GnuPG ücretsiz olarak kullanabileceğiniz biri nternet güvenliği aracıdır