Squad Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

Squad Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Squad Wars eğer mobil cihazlarınız üzerinde nişan alma yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir FPS oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri bir FPS oyunu olan Squad Wars'da büyük bir turnuvaya katılan kahramanların yerine geçiyoruz. Gizemli bir milyarder tarafından düzenlenen bu turnuvaya savaşçılar takımlar halinde katılıyor. En iyi takım ise büyük bir ödülün sahibi olmaya hak kazanıyor. Biz, silah kullanmaktaki ustalıklarımızı kullanarak ödülü kazanmak için mücadele ediyor.

Squad Wars içinde farklı PvP modları yer alıyor. Oyunda takım tabanlı savaşların yanısıra teke tek duellolar ya da herkesin kendisine çalıştığı çok oyunculu savaşlara katılabiliyorsunuz. Last Man Standing, 2'ye 2 karşılaşmalar, 3'e 3 karşılaşmalar oyunda karşınıza çıkacak farklı oyun modları.

Squad Wars içinde keskin nişancı tüfekleri, makinalı tüfekler, pompalı tüfekler, tabancalar gibi silahlar yer almakta. Oyunda 250'den fazla silah seçeneğine sahibiz.

Squad Wars'ın grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Squad Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Squad Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Squad Wars güzel grafikleri bol aksiyon ile birleştiren ve online altyapıya sahip olan bir mobil FPS oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Squad Wars'da Hunger Games - Açlık Oyunları filmlerine benzeyen bir senaryo bizi bekliyor. Oyunda gizemli bir milyarder büyük ödüllü bir turnuva düzenliyor ve bu turnuvaya dünyanın dört bir yanından savaşçıları davet ediyor. Turnuvada rakiplerini yenerek hayatta kalmayı başaran takım büyük ödülün de sahibi olmaya hak kazanıyor. Biz de bu savaşçılardan birinin yerine geçerek arenaya çıkıyoruz ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Squad Wars içinde birçok farklı oyun modu bulunuyor. Bu modlarda dilerseniz teke tek duellolar yapabilir, dilerseniz 2'ye 2 veya 3'e 3 savaşlara katılabilirsiniz. Ayrıca çok oyuncunun katıldığı ve sadece tek bir kişinin hayatta kaldığı, herkesin kendine çalıştığı Last Man Standing moduna da oyunda yer veriliyor.

Squad Wars içinde Counter Strike oyunlarından alışık olduğumuz AK47, AWP ve Desert Eagle gibi farklı silahları bulabilmektesiniz Squad Wars'de güzel grafikler de sizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Split Squad

    Split Squad, Android telefon ve tabletler üzerinde tercih edilebilecek aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Squad Alpha

    Squad Alpha, tepeden oynanış sunan aksiyon nişancı oyunu.
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Squad

    Metal Squad, grafikleriyle nostalji yaşatan iki boyutlu ateş etme - aksiyon oyunu.
  • Stick Squad: Sniper Battlegrounds

    Stick Squad: Sniper Battlegrounds, Android üzerinden oynayabileceğiniz bir sniper, aksiyon oyunudur.
  • Stick Squad

    Stick Squad, çöp adamlarla keskin nişancılık üzerine, rakiplerinden daha geniş bölüm çerçevesi ve hikaye anlatımıyla FPS deneyimini mobilde yaşamak isteyen oyuncular için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur.
  • Suicide Squad: Special Ops

    Suicide Squad : Gerçek Kötüler, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tablet üzerinde çalışan ve DC evreninin kötülerini yönetebildiğimiz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Combat Squad

    Combat Squad, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hızlı ve tempolu bir FPS oyunudur.