SRT Translator

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,007 TOPLAM İNDİRME
61.41 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki yabancı dildeki altyazıları kolayca kendi dilinize tercüme etmek istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.

Film ve dizilerin alt yazılarını tercüme etmek oldukça meşakkatli ve emek isteyen bir iş. Ancak normal zamanlarda sorun olmayan bu durum acilen bir konu hakkında altyazıya ihtiyaç duyduğunuzda bir problem haline geliyor ve altyazıyı kullanacak kişilerin ingilizce bilmemesi halinde işleri zora sokabiliyor.

SRT Translator programı acil altyazı tercümeleri için hazırlanmış ve herhangi iki dili birbirine SRT altyazı formatı içerisinden çevirerek size mümkün olduğunca uygun bir tercüme sunabiliyor. Tercümeler sırasında Google Translate servisini kullanan uygulama aynı zamanda yazılanları kontrol etme özelliğine de sahip durumda.

Normal kaliteli çeviriler için ideal bir araç olmasa da aciliyete sahip durumlarda büyük bir kurtarıcı olabilecek olan SRT Translator hem açık kaynak kodlu hem de ücretsiz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Translator

    Microsoft Translator, ses, yazı ve kamera ile çevrimdışı kelime - cümle çevirisi yapma uygulaması ve ücretsiz.
  • 3D-Subtitler

    3D-Subtitler adlı altyazı programı 3 boyutlu filmler için srt dosya uzantılı altyazıları idx/sup uzantılı altyazılara dönüştürür.
  • Subtitle Mechanic

    Sub, SRT ve TXT uzantılı dosyaları açmanıza ve diyalogları düzenlerken otomatik olarak senkron kaymalarını düzenleyebileceğiniz basit bir altyazı düzenleme programıdır.
  • Subtitles Translator

    Ekranı 2 parçaya bölerek altyazı çevirilerinde kolayık sağlayan ve biribiri ile senkronize çalışarak sorunsuz bir altyazı çevirisi sunabilen altyazı ekleme ve düzenleme programıdır.
  • Xml Content Translator

    XML uzantılı program, oyun v.b. içeriklerin dil dosyalarını kolayca kendi dilinize sorunsuz şekilde çevirmeniz için hazırlanmış basit bir program.
  • Site Translator 2.36

    Site Translator adından da anlaşılabileceği gibi web sitelerini bir dilden bir başka dile çevirebilmektedir.
  • Subtitle Auto Editor

    İşaretlediğiniz klasör içinde yer alan Srt,Sub ve txt uzantılı metin formatlı dosyalar içerisinde, belirlediğiniz şablona bağlı kalarak otomatik olarak bul ve değiştir işlemini gerçekleştiren at çalıştır bir programdır.
  • Software Translator

    27 dili birbirine çevirmeye yarayan program(turkçe dahil)