Stage Dive Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Stage Dive Legends sonsuz koşu türünde bir mobil oyundur

Stage Dive Legends kendi müzik kariyerinizi farklı bir şekilde kovaladığınız bir mobil beceri oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Stage Dive Legends'da turneye çıkan bir rock yıldızının hikayesi konu alınıyor. Oyunun çok aklanıp paklanacak bir yanı yok. Yapmanız gereken şey sahneden seyircilerin üzerine atlamak ve onlar sizi zıplatırken havadaki altın plakları toplamak. Biz havada ilerlerken karşımıza köpekbalıkları ve tavanda asılı parçalar gibi çeşitli engeller çıkmakta. Reflekslerimizi kullanarak bu engelleri aşmamız gerekiyor.

Stage Dive Legends'da en uzun süre yol alarak en yüksek puanı toplamaya çalışıyoruz. Oyunun 2 boyutlu grafiklerinin görsel olarak tatmin edici olduğu söylenebilir. Oyun hızlandıkça eliniziz ayağınıza dolaşacağı anlar yaşayabilirsiniz. Seyircilerin üzerindeki yolculuğunuz boyunca çeşitli bonusları toplayarak geçici avantajlar da kazanabiliyorsuunz.

Eğer sonsuz koşu oyunlarını oynamaktan sıkılmadıysanız Stage Dive Legends'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Stage Dive Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
84.5 MB DOSYA BOYUTU

Stage Dive Legends, ücretsiz olarak sunulan sürükleyici ve dinamik bir koşu oyunu.

Stage Dive Legends, iOS cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir koşu oyunu. Ağzına kadar eğlence ve dinamizm doldurulmuş olan bu oyunda New York, Londra ve Paris gibi ünlü şehirlerde mücadele ediyoruz.

Oyunda eğlenceli fakat bir o kadar da heyecanlı bir maceraya atılan rock yıldızlarının kontrolünü ele alıyoruz. Sonsuz koşu oyunu dinamikleri üzerine kurulu olan bu oyunda bölümlere serpiştirilmiş olan yıldızları toplamaya çalışıyoruz.

Platformlar üzerinde koşuştururken akrobatik hareketler yaparak oyundan aldığımız keyif seviyesini katlayabiliriz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Stage Dive Legends'ta da çok sayıda bonus ve güçlendirici bulunuyor. Bunları toplayarak bölümler arasında avantaj elde edebiliyoruz.

Stage Dive Legends'ta çizgi film atmosferi oluşturan grafiklere ve modellemelere yer verilmiş. Açıkçası oyunun eğlenceli havası bu tasarım anlayışı sayesinde katlanıyor.

Stage Dive Legends'ın en iyi yanlarından birisi de bölümler esnasında çalan müzikler. Açıkçası oyunun en iyi özelliği bu diyebilirim. Dinamizmin eksik olmadığı Stage Dive, platform koşu oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dive Hard

    Dive Hard, Android platformuna özel çıkan yüksekten atlama, dalış oyunu.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Offroad Legends 2

    Bir önceki oyunun bıraktığı yerden devam eden Offroad Legends 2, Milyonlarla oyuncuya eğlenceli bir devam bölümü sunmayı amaçlıyor.
  • Monster Fishing Legends

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Otherworld Legends APK

    Otherworld Legends APK ile birbirinden farklı düşmanlara karşı savaşacaksınız.
  • Samurai Legends

    Samurai Legends ile Android akıllı cihazınızda aksiyon dolu savaşlara katılabilirsiniz.
  • Dynasty Legends 2

    Dynasty Legends 2 ile birbirinden farklı savaşlara katılacaksınız.
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.