Standoff Multiplayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,207 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.

Standoff Multiplayer APK Android oyuncularına online olarak nişan alma yeteneklerini sergileme imkanı veren bir savaş oyunu. Counter Strike oyunu sevenler için Standoff 1 APK Android TPS oyunu tavsiyemizdir.

Standoff APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Standoff Multiplayer'da takım tabanlı savaşlara katılmaktayız. Oyun içerisinde iki farklı oyun modu yer alıyor. Takım tabanlı Deathmatch modunda bir takım seçerek karşı takımla savaşıyoruz ve diğer takımın bütün oyuncularını yok etmeye çalışıyoruz. Capture the Flag modunda ise amacımız karşı takımın karargahına sızarak karargahtaki bayrağı çalmak ve kendi karargahımıza taşımak. Bu modda rakip takım da bizim karargahımızdaki bayrağı kaçırmaya çalıştığı için bir yandan da üssümüzü savunuyoruz.

Standoff Multiplayer'da kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından yönetmekteyiz. Oyunda tabancaların yanında makinalı tüfekler ve uzun menzilli keskin nişancı tüfekleri gibi silahlar kullanabilmeniz mümkün. Ortalama bir grafik kalitesine sahip olan Standoff : Multiplayer rütbe sistemine yer vermekte. Oyunda maçları kazandıkça rütbe alıyorsunuz ve daha gelişmiş silahları kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

 

Can Erdil Şentürk

Standoff Multiplayer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME
405 MB DOSYA BOYUTU

Standoff Multiplayer iOS üzerinden oynayabileceğiniz bir çevrimiçi savaş oyunudur.

Pek çok asker çeşidini barındıran Standoff Multiplayer’da isterseniz keskin nişancı olun, isterseniz de bir komando. Tek yapmanız gereken düşmanlarınızı alt edip kendi takımınızın kazanmasını sağlamak.

Takım oyununu başarılı bir şekilde yansıtabilen Standoff, farklı türde silah ve oyun modları sunuyor. Güzel bir savaş algoritması olan oyunda, Deathmatch, bayrak kapmaca, sniper düellosu ve hızlı savaş modları yer alıyor. Kendi yeteneğinize göre girip istediğiniz oyun modunda kapışabileceğiniz Standoff’un içerisinde yer alan silahlar da bir hayli gerçekçi tasarlanmış.

Ağ üzerinden arkadaşlarınızla veya dünyanın her yerinden binlerce oyuncu ile çevrimiçi oynayabileceğiniz Standoff sayesinde bol eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Ayrıca orta seviye bir grafik kalitesine sahip olan oyun, müzik ve ses efektleriyle gerçekten başarılı olduğunu gösteriyor.

Henüz geliştirilme aşamasında olan ve hızla oyuncu kitlesini büyüten Standoff Multiplayer, rakiplerine göre daha farklı bir oyun sistemi sunmasıyla da dikkat çekiyor. 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Standoff 2 APK

    Standoff 2 APK, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.
  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • Counter Attack APK

    Counter Attack APK, Counter Strike benzeri mobil oyunlar arasında. CS Go benzeri oyun arayan Android telefon kullanıcılarına öneririz.
  • Special Forces Group 2 APK

    Counter-Strike benzeri bir FPS oyunu olan Special Forces Group 2 APK, oyuncular birçok mod seçeneği ve silah kaplamaları sunuyor.