Star Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Star Squad, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir uzay stratejisidir.

Star Squad, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir uzay stratejisi olarak karşımıza çıkıyor. Mükemmel grafiklere sahip olan oyunda bilim kurgu filmlerinin sahnelerinin içerisine giriyoruz.

Hızlı ve tempolu bir oyun olan Star Squad, gerçek zamanlı stratejik savaşların gerçekleştiği bir oyundur. Galaksiyi keşfettiğimiz oyunda İmparator Titanfist'e karşı savaşıyor ve zafer mücadelesi veremeye çalışıyoruz. Düşman uzay gemileriyle de mücadele ediyor ve stratejik taktikler geliştiriyorsunuz. Gezegenler arası yolculuk yaparak farklı yerlerde keşfedebiliyorsunuz. Yüksek kalitede 3 boyutlu grafiklere sahip olan oyunda kendinize mürettebat topluyor ve daha güçlü hale de gelebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda kontrol ettiğiniz gemiyi özelleştirebiliyor ve farklı silahlar monte edebiliyorsunuz. Savunmayı ve saldırıyı aynı anda gerçekleştirmeniz gereken oyunda işiniz çok zor. Büyüleyici bir atmosferde gerçekleşen oyunda aksiyona ve maceraya doyuyorsunuz.

Oyunun Özellikleri;

  • Yüksek kaliteli 3 boyutlu grafikler
  • Zorlu görevler
  • Gerçek zamanlı savaşlar
  • Gemi özelleştirme

Star Squad oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Star Squad, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir uzay stratejisidir.

Star Squad, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir uzay stratejisi oyunudur. Oyunda Titan İmparatorluğuna karşı savaşıyor ve zorlu mücadelelerin içerisine giriyoruz.

3 boyutlu grafiklerin ve inanılmaz gemilerin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Star Squad, uzayda geçen bir oyundur. Uzay savaşlarının gerçekleştiği oyunda Titan İmparatorluğuna karşı mücadele veriyoruz. Farklı gezegenler arasında yolculuk yapıyor ve kendimize mürettebat topluyoruz. Oyunda kullandığımız gemiyi de özelleştirebiliyor ve farklı silahlar ile donatabiliyoruz. Zafer mücadelesi verdiğimiz oyunda işimiz de çok zor. Stratejik olarak gerçekleşen gerçek zamanlı savaşlara katılıyor ve düşmanlarımızı alt etmeye çalışıyoruz. Ayrıca oyuna kullandığımız stratejilerin de sağlam olması gerekiyor. Savunma ve saldırı oyunu olan Star Squad mutlaka telefonunuzda olması gereken bir özelliktir. Uzay oyunları seven biriyseniz bu oyunu kaçırmayın.

Oyunun Özellikleri;

  • Yüksek kaliteli 3 boyutlu grafikler
  • Zorlu görevler
  • Gerçek zamanlı savaşlar
  • Gemi özelleştirme

Star Squad oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Squad Heroes

    Star Squad Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Goon Squad

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Goon Squad mobil oyunu, herkesin korktuğu ünlü bir mafya babası olabileceğiniz bir tür strateji oyunudur.
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • The Bot Squad: Puzzle Battles

    İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Hades' Star

    Hades' Star, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz detaylı bir uzay strateji oyunudur.