Star Trek Trexels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Star Trek Trexels, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Star Trek bildiğiniz gibi pek çok bilimkurgu seven insanın severek takip ettiği dizilerden bir tanesiydi.

Ne kadar dizisi çok seviliyor olsa da Star Trek temalı ise şu anda mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok fazla düzgün oyun yok. Star Trek Trexels ise bu açığı kapatabilecek nitelikte oyunlardan bir tanesi diyebilirim.

Oyunun konusuna göre USS Valiant bilinmeyen bir düşman tarafından yokedilmiştir. Siz de bu yüzden bu geminin görevine devam etmek için seçilen karakteri canlandırıyorsunuz. Kendi geminizi inşa ediyor, mürettebatınızı seçiyor ve bir maceraya çıkıyorsunuz.

Oyunun en güzel özelliklerinden bir tanesi çok geniş bir galaktik haritaya sahip olması diyebilirim. Bu sayede geminizle keşfe çıkabiliyor ve galaksiyi istediğinizi gibi serbestçe dolaşabiliyor ve yeni yerlere gidebiliyorsunuz.

Bununla birlikte kendi geminizi de kendiniz inşa ediyorsunuz. Bunun için onlarca farklı tip odayı seçebiliyor, istediğiniz gibi modifiye edebiliyorsunuz. Daha sonra da anahtar görevlere belli insanları seçebiliyor, onları eğitip görevlere gönderebiliyor ve daha güçlü olmalarını sağlayabiliyorsunuz.

Oyunun etkileyici yönlerinden bir diğeri ise seslendirmesinin George Takei tarafından yapılıyor olması. Bununla birlikte orijinal dizinin müziklerinin kullanılmış olması da gerçekten o dünyada yaşıyorsunuz hissi veriyor. Oyunun grafikleri ise piksel art şeklinde geliştirilmiş.

Eğer siz de Star Trek seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Star Trek Trexels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Star Trek Trexels, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Star Trek Trexels, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Piksel art tarzında geliştirilmiş oyun adı üzerinde Star Trek dizisi temel alınarak geliştirilmiş diyebilirim.

Star Trek geçtiğimiz yılların en sevilen dizilerinden bir tanesiydi. Bilimkurgu takipçilerinin severek izlediği dizilerden olan Star Trek milyonlarca takipçisiyle belki de en çok bilinen ve sevilen dizilerden birisi.

Star Trek temalı geliştirilmiş olan bu oyunda ise konuya göre USS Valiant gemisi bilinmeyen bir saldırı sonucu yokedilmiştir ve bu yüzden de görevi yarıda kalmıştır. Bu görevi tamamlamak için ise siz seçiliyorsunuz.

Bu görevi gerçekleştirmek içinse kendi geminizi inşa etmeniz gerekiyor. Geminizi inşa etmek için kullanabileceğiniz çok fazla seçenek var. Farklı tip odalar, modifikasyonlar ve çok daha fazlası oyunda sizi bekliyor.

Geminizi inşa ettikten sonra ise yapmanız gereken mürettebatınızı seçmek. Bunun için seçebileceğiniz farklı pek çok karakter var. Bu karakterleri eğitebiliyor, görevlere gönderebiliyor ve yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz.

Geminizi kurup karakterleriniz seçtikten sonra ise geriye kalan galaksiyi keşfe çıkmak oluyor. Bu da oyunda gayet zevkli çünkü geniş bir galaktik harita var ve istediğiniz gibi keşfe çıkıp dolaşabiliyorsunuz.

Oyunda orijinalliğe önem verilmiş olması ise bir diğer güzel nokta. Örneğin oyunun seslendirmesini George Takei yapmış. Bununla birlikte orijinal dizinin müzikleri kullanılmış. Piksel art grafikler ise oyuna retro bir hava katmış.

Eğer siz de Star Trek seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Trek Trexels 2

    Kendi uzay geminizi inşa edin, mürettebatınızı seçin, görevlere katılın.
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Star Trek Adversaries

    Harika deneyim sunan bir 3 boyutlu kart oyunu
  • Star Trek Timelines

    Star Trek Timelines mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Star Engine

    Star Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Hades' Star

    Hades' Star, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz detaylı bir uzay strateji oyunudur.