Star Wars: Galaxy of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Galaxy of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Star Wars oyunudur

Star Wars: Galaxy of Heroes ister Star Wars hayranı olun ister olmayın size mobil cihazlarınızda keyifli bir şekilde zaman geçirme imkanı verecek olan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Star Wars RPG oyunu olan Star Wars: Galaxy of Heroes'da Star Wars'ın kendine has fantastik dünyasına konuk oluyoruz ve bu dünyanın en güçlü kahramanlarının aralarında geçen savaşlara tanık oluyoruz. Oyunda bize Jedi tarafını seçerek aydınlığı temsil etme ya da Sith tarafını seçerek karanlık tarafa katılma imkanı veriliyor. Tarafımızı seçtikten sonra ise kahraman takımımızı oluşturuyoruz ve sonrasında rakiplerimizle savaşmaya başlıyoruz.

Star Wars: Galaxy of Heroes içinde Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo, Boba Fett, Lando Calrissian, Leia Organa gibi kahramanlar yer almakta. Bu kahramanların her biri kendine has özel yeteneklerle donatılmış. Savaşlarda bu özel yetenekler oyunun kaderini belirliyor. Oyun boyunca savaşları kazanarak kahramanlarımızı geliştiriyor ve en güçlü kahraman takımına sahip olabiliyoruz.

Star Wars: Galaxy of Heroes'da sıra tabanlı bir savaş sistemi yer almakta. Oyunun grafiklerinin kaliteli olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Star Wars: Galaxy of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Galaxy of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Star Wars: Galaxy of Heroes eğer Star Wars'ın kendine has evreninde geçen bir maceraya atılmak isterseniz oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Star Wars rol yapma oyunu olan Star Wars: Galaxy of Heroes'da oyunculara Hoth, Tatooine, Bespin, Coruscant gibi gezegenlere yolculuk ederek bu gezegenlerde Jedi ve Sith güçlerini savaştırma imkanı veriliyor. Oyunun temel mantığı kendi kahraman takımınızı oluşturarak düşman takımlarla savaşma üzerine kurulu. İlk olarak tarafımızı belirliyoruz, karanlık tarafı ya da aydınlık tarafı seçtikten sonra farklı kahramanları seçerek takımımızı oluşturuyoruz. Sonrasında arenalara çıkarak rakiplerimize gücümüzü sergiliyoruz.

Star Wars: Galaxy of Heroes'da Darth Vader ve Luke Skywalker gibi ünlü Star Wars kahramanlarının yanısıra Chewbacca, Han Solo, Boba Fett, Lando Calrissian ve Leia Organa gibi kahramanları da takımlarımıza dahil edebilmekteyiz. Bu kahramanları savaştıkça geliştirebiliyor ve sahip oldukları özel yeteneklerden faydalanarak düşmanlarımız karşısında üstünlük elde edebiliyoruz. Sıra tabanlı savaş sistemine sahip Star Wars: Galaxy of Heroes bu anlamda RPG oyunlarının klasik yapısına sadık kalıyor. Oyunun grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • Star Conflict Heroes

    Star Conflict Heroes APK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Star Wars: Uprising

    Star Wars: Uprising mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir rol yapma oyunudur
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur