Stars Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Stars Path'te zigzag bir yol üzerinde ilerlemeye çalışan karaktere yardım ediyoruz.

Stars Path, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, zorlu ve sürükleyici bir beceri oyunu. Stars Path'teki temel amacımız yıldızların teker teker düşmesiyle birlikte harekete geçip onları tekrar gökyüzüne taşımaya çalışan bir şamana yardımcı olmak.

Bu amaca hizmet edebilmek için şamana mümkün olduğunca fazla yıldız toplatmaya çalışıyoruz. Üzerinde ilerlediğimiz yok tehlikeli dönemeçlerle dolu. Her ekrana bastığımızda karakterimiz yön değiştiriyor. Bu şekilde zigzag yolların üzerinde ilerlemeye ve yol üstündeki yıldızları toplamaya çalışıyoruz.

Stars Path'te tek dokunuşa dayalı bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekrana basit dokunuşlar yaparak şamanın yol üzerinde dengeli bir biçimde ilerlemesini sağlıyoruz. Stars Path'te kullanılan grafik modellemesi oyuna kaliteli bir hava katıyor. Çok detaylı ve gerçekçi olmadığını söylemeliyiz fakat kalite olarak üst seviyelerde.

Oyunun tek kötü yanı bir süre sonra monoton hale gelmesi. Çok uzun süre oynayacaksınız Stars Path biraz sıkıcı gelebilir fakat kısa molalarda oynamak için ideal bir oyun.

Emircan Erdoğan

Stars Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Stars Path mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Stars Path basit bir yapıya sahip olan ve keyifli zaman geçirmenize yardımcı olan bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stars Path'da küçük bir şaman ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun hikayesi gökyüzünden yıldızların birer birer düşmesiyle başlıyor. Yıldızların düşmesi şamanımızın derin uykusundan uyanmasına sebep oluyor ve şamanımız bu düşen yıldızları toplamak ve gökyüzüne geri göndermek için yola çıkıyor. Bize düşen görev de kahramanımıza bu macerasında yol göstermek ve en çok sayıda yıldızı toplamasına yardımcı olmak.

Stars Path'de temel amacımız önümüzde beliren patikayı izlemek ve yolun kenarlarından düşmeden en uzun süre ilerlemek. Biz ilerledikçe daha çok yıldız toplayabiliyor ve daha çok puan kazanabiliyoruz. Ne kadar çok yıldız toplarsak o kadar yüksek puan kazanmaktayız. Oyunda kahramanımız sürekli ilerlediği için onu yönlendirmek için kimi zaman hızlı karar vermemiz gerekebiliyor. Kahramanımızın yön değiştirmesi için ekrana dokunmamız yeterli.

Stars Path basit bir şekilde oynanabilen ve kısa sürede bağımlılık yapabilen bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Stars

    Tank Stars oyununda yaptığınız atışlar ile rakibinizi etkisiz hale getirmeye çalışın.
  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Cloud Path

    Cloud Path, beceri oyunlarından hoşlanan Android sahiplerinin keyifle oynayabilecekleri bir oyun.
  • Desire Path

    Desire Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Path to God

    Path to God, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Journey of 1000 Stars

    Journey of 1000 Stars, bulutlar üzerinde sekerek yıldız topladığınız Android oyunu.
  • Hoop Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Memory Path

    Bir anlığına görünen platformda ne kadar ilerleyebilirsiniz?