Stay In The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

Stay In The Line, oynadıkça bağımlısı olup başımdan kalkamayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.

Stay In The Line, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği eğlenceli bir Android oyunu. Beceri oyunları kategorisinde yer alan Stay In The Line, oynarken zaman zaman heyecanlanmanızı sağlıyor.

Oyundaki amacınız kontrol edeceğiniz kırmızı top ile gri yol üzerinde ilerlemek ve yol dışına çıkmamaya çalışmak. Eğer yol dışına çıkarsanız oyun sona eriyor. Bu nedenle sürekli olarak en yüksek puanı elde etmeye çalışmanız gerekiyor. İlerlediğiniz yol zaman zaman dümdüzken, oyunun belirli aşamalarında farklı geometrik şekillere dönüyor. Bu tür kıvrımlarda dikkatli hamle yaparak yanmadan geçmeniz gerekiyor.

Oyunda topun kontrolünü ise parmağınızı sağa ve sola götürerek sağlıyorsunuz. Topla birlikte ne kadar yol giderseniz, o kadar fazla puan kazanıyorsunuz.

Herhangi can sıkıcı reklamlar bulunmayan oyunun grafikleri çok iyi değil fakat gözünüzü rahatsız da etmiyor. Ayrıca oyun içerisinde kullanılan müzikler gerçekten süper. Oynarken gaza gelmenizi sağlıyor.

El becerilerinize güveniyorsanız Stay In The Line oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirerek kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Stay In The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Kıvrımlı koridorlar arasındaki topumuzu yönlendirmeye çalıştığımız bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Stay In The Line, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz zorlayıcı bir beceri oyunudur.

Her ne kadar basitmiş gibi görünse de bir süre sonra daha da karmaşık hale gelen bölüm tasarımları ile yeteneklerinizi sonuna kadar sınayacak. Oyundaki amacımız ekrandaki ufak topu kıvrımlı koridorlar arasından duvarlara çarpmadan geçirmek. Bunun için ekrana dokunuyoruz ve koridorların kıvrımlarına göre topa yön veriyoruz.

Bütün beceri oyunlarında olduğu gibi Stay In The Line da kolay başlıyor ve zora doğru gidiyor. Zorluk ayarı iyi dozlanmış fakat çok ilerlediğinizde bölümler imkansız hale geliyor. Oyunun grafikleri oldukça basit ve sade. Bu tarz bir oyun için gereksiz olan 3D tasarımlar yerine sade ve göz yormayan bir modelleme kullanılmış.

Eğer ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunu arıyorsanız, Stay In The Lıne tam aradığınız oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stay in Circle!

    Stay in Circle, dairenin içeriisnde rastgele gezinen topu içinde kalmaya devam ettirmeniz gerekne eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android oyunu.
  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Split The Line

    Split The Line, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • The Line Zen

    The Line Zen, duvarlara ve yol üzerindeki engellere çarpmadan mavi top ile en yüksek puanı almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Line

    Follow The Line el ve göz uyumuna dayanan, yüksek refleks becerileri isteyen bir oyundur.
  • Follow the Line 2D Deluxe

    Follow the Line 2D Deluxe'de belirtilen rotada engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.
  • In The Line

    In The Line basit yapılı olmasına rağmen keyifle oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.