STELLAR FOX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

STELLAR FOX, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

STELLAR FOX, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Heyecan ve aksiyon dolu olan oyunda yavru bir tilkiyi yönlendirerek ilerlemeye çalışıyorsunuz.

RAWPLE STUDIO tarafından geliştirilen STELLAR FOX, zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bi oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda yavru tilkiyi yönlendirerek bulmacaları çözmeye ve zorlu parkurlarda ilerlemeye çalışıyorsunuz. Masallardaki gibi bir kurguya sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve yolunuza çıkan tüm bonusları toplamalısınız. Portallarla bölümleri değiştirebileceğiniz oyunda birbirinden zorlu onlarca bölümü tamamlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz bir ortam sunan STELLAR FOX'u mutlaka denemelisiniz. Basit oynanışı ve farklı mekanikleriyle bu oyunu sakın kaçırmayın.

Rahatlatıcı bir temada geçen oyunu tek parmağınızla kontrol edebiliyorsunuz. STELLAR FOX oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

STELLAR FOX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

STELLAR FOX, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

STELLAR FOX, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunudur. Hoş bir temaya ve kolay kontrollere sahip olan oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olan STELLAR FOX, birbirinden zorlu bulmacaları ve bölümleriyle dikkatimizi çekiyor. Oyunda yavru bir tilkiyi kontrol ediyor ve platformları geçmeye çalışıyorsunuz. Heyecan ve aksiyon dolu bir ortam sunan oyunda becerilerinizi sınıyor ve tehlikelere meydan okuyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda portallara ulaşmanız gerekiyor. Onlarca farklı zorlukta bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız STELLAR FOX tam size göre diyebilirim. Farklı mekanikleri ve kolay oynanışıyla STELLAR FOX'u kaçırmayın.

Rahatlatıcı bir temada geçen oyunu tek parmağınızla kontrol edebiliyorsunuz. STELLAR FOX oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stellar

    Stellar, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir shoot 'em up oyunu.
  • Stellar: Galaxy Commander

    Stellar: Galaxy Commander, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.
  • Stellar Wanderer

    Stellar Wanderer, evrenin derinliklerine doğru ilerleyip eşsiz savaşlar yaptığınız bir oyundur.
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • What, The Fox?

    What, The Fox?, tilkileri kontrol ettiğiniz bulmaca macera oyunu.
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Fast like a Fox

    Fast like a Fox, Android için geliştirilen bir platform oyunudur.
  • Flipper Fox

    Flipper Fox, parti planlayıcısı tilki Ollie'ye yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.