Stick Cricket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Stick Cricket ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kriket oyunudur

Stick Cricket, Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kriket oyunudur.

Ülkemizde pek tanınmayan kriket sporu oldukça ilginç bir takım sporudur. Kriket maçlarında 11'er kişilik takımlar karşılaşmaktadır ve takımlardan biri topu karşı takımın vurucusuna doğru fırlatırken vurucu topun kaleye gitmesini önlemeye çalışmaktadır. Vurucu topu karşıladıktan sonra topu fırlatan takım oyuncuları topu saha dışına çıkmadan yakalamaya çalışır.

Stick Cricket bize bu eğlenceli karşılaşmaları Android cihazlarda yapma imkanı veren bir mobil oyundur. Oyuna 16 takımdan birini seçerek rakiplerimizin karşısına çıkıyoruz ve turnuvalarda kupa peşinde koşuyoruz. Oyunun güzel yönü ise Stick Cricket'i Bluetooth üzerinden arkadaşlarımızla çoklu oyunculu olarak oynamamıza imkan tanıması.

Stick Cricket'da çöp adam tarzındaki oyuncuları yönetmekteyiz. Oyundaki bu yapı oyuna özel bir hava katmakta. Oyun birçok Android cihazda rahatça oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Stick Cricket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
39.2 MB DOSYA BOYUTU

Stick Cricket farklı ve eğlenceli bir spor oyunudur

Stick Cricket, iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve oynayabileceğiniz eğlenceli bir kriket oyunudur.

Kriket sporu hafiften beyzbolu andıran bir yapıya sahip olan, sopa ve top ile oynanan ilginç bir takım sporudur. Kriket maçlarında 11 kişilik takımlar karşılaşmaktadır. Takımlardan biri diğer takımın kalesine doğru topu fırlatırken karşı takımın vurucu oyuncusu sopayla topu karşılamaya ve topun kaleye gitmesini önlemeye çalışır. Vurucu oyuncu topu karşıladığında ise karşı takım topu saha dışına çıkmadan yakalamak zorundadır.

Stick Cricket ile iPhone veya iPad'imiz üzerinde bize bolca eğlence sunacak olan kriket maçları yapabiliyoruz. Oyuna 16 takımdan birini seçerek başlıyoruz ve galibiyet kazandıkça dünya kupası gibi turnuvaları açabiliyoruz. Oyun WiFi veya Bluetooth üzerinden diğer oyunculara karşı veya arkadaşlarınızla oynanabiliyor ve bu çoklu oyuncu yapısı sayesinde oyuna rekabet dahil oluyor ve karşılaşmalar daha heyecanlı geçiyor.

Stick Cricket eğer farklı bir spor oyunu denemek isterseniz hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Stick Cricket 2

    Stick Cricket 2 türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir kriket oyunudur
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Sachin Saga Cricket Champions

    Sachin Saga Cricket Champions mobil oyunu kriket efsanesi Hint sporcu Sachin Tendulkar olarak oynayabileceğiniz üst düzey bir kriket oyunudur.
  • Stick Soccer

    Stick Soccer, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunu.
  • Stick Tennis

    Stick Tennis, Android cihazlarınız üzerinde keyifle oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.
  • Stick Soccer 2

    Stick Soccer 2, maçın önemli pozisyonlarında sahaya çıktığınız ücretsiz futbol oyunu.